Nesmrtonosné zbrane HAARP a mozgové vlny

Loading

 

Elektromagnetické vlny vysielané mozgom pokrývajú spektrum nazývané často ELF (Extreme Low Frequencies, teda extrémne nízke kmitočty) a vymedzené približne od 0,5 do 40 Hz. Slovo “približne” by malo správne byť tučne, kurzívou a trikrát podčiarknuté, pretože je samozrejme u každého jedinca úplne odlišné (to zatiaľ bráni širšiemu využitiu detektorov lži na báze EEG). Spektrum ELF sa ďalej delí na štyri časti, ktoré charakterizujú štyri stavy (hladiny) mysle.

Beta (13 až 40 Hz)

Ide o “normálnu” hladinu, v ktorej sa nachádzame po väčšinu bdelého stavu. Okolo maximálnych frekvencií (cez 30 Hz) sa nachádzajú tzv negatívne pocity (podráždenie, agresia, zlosť, strach, stres).

Alfa (8 až 13 Hz)

Uvoľnený, ale sústredený stav. Do neho sa možno dostať predovšetkým hypnózou alebo meditáciou, ale niektorí ľudia sú toho schopní jednoduchým pretočením očí smerom nahor. Informácie, ktoré sú nám povedané v alfa-hladine, sa do pamäti zapisujú veľmi spoľahlivo a pevne (jedná sa o druh podprahového vnímania – človek si neuvedomuje proces učenia, ale len jeho výsledky).

Théta (4 až 8 Hz)

Stav veľmi hlbokého sústredenia, ktorého možno docieliť pokročilou meditáciou alebo intenzívne prežívanú modlitbou. Ak máte záujem ho vyskúšať, dobrou možnosťou sú východné systémy cvičení typu jogy alebo tai-či.

Delta (0,5 až 4 Hz)

Donedávna platila téza, že hladina delta sa dostavuje iba počas najhlbšieho spánku. Najnovšie výskumy však ukázali, že tí najmúdrejší kňazi ázijských náboženstiev (napr. niektorí jogíni alebo lámovia) sú schopní sa do nej dostať sérií fyzických a psychických cvičení, a nielen to. Dokážu v tomto stave dokonca komunikovať s okolím a po “prebudení” si všetko jasne vybavujú.

Čo sa týka ovplyvňovania činnosti mozgu elektromagnetickým vlnením – celkom iste je možné, a dokonca sa celkom bežne vykonáva. Mám tým na mysli tzv psycho-walkmany, ktoré sa už niekoľko rokov veľmi úspešne predávajú, u nás však bohužiaľ patrí ku kriticky nedostatkovému tovaru. Na pohľad skutočne pripomínajú prenosné prehrávače kaziet, ale ich “slúchadlá” sú v skutočnosti dva póly malého vysielača na frekvencii okolo 10 Hz. Správne, jedná sa o alfa-vlny. Stačí si psycho-walkman nasadiť, spustiť ho a upokojiť sa; za niekoľko sekúnd bude váš mozog “naladený” na príslušnú frekvenciu a vy sa ocitnete v stave alfa.

Reklamy

Len veľmi ťažko by bolo možné človeka “spracovať” natoľko, aby ho následne bolo možné diaľkovo ovládať, ako si to predstavuje Gordon Thomas v románe “Hlasy v tichu”. Vyššie stavy mysle ešte neznamenajú, že jedinec zabudne na svoje zásady, názory a presvedčenie. Ako väčší problém by som videl skôr ten úplne najnižší stav mysle, teda frekvencie cez 30 Hz. Spolu s autormi thrilleri Net Force – Bod zlomu (Tom Clancy, Steve Pieczenik a Steve Perry) pokladám za veľmi pravdepodobné, že elektromagnetickým vlnením na týchto frekvenciách by naozaj šlo vyvolať (a to aj u väčšieho množstva osôb zároveň) strach alebo agresivitu. Iste netreba podrobne opisovať, aký efekt by mal hromadne vnímaný pocit strachu na armádu pripravujúce sa k boju.

Ak všetky tieto energie sú k dispozícii z prázdneho priestoru, potom sa môžete pýtať ako je to možné, že stále používame fosílne palivá? Odpoveď je jednoduchá. Sily, ktoré nás ovládajú sú veľmi bohaté. Stali sa veľmi bohatými tým, že tieto veci ovládali (väčšinou naftový a nukleárny priemysel). Poslednou vecou, ktorú oni sami chcú je, aby sme mali energiu zadarmo, čo je to, čo je výsledkom pochopenie psychoenergetika (skalárne elektromagnetizmus, energetika, atď)

SYSTÉM HAARP

(HIGH FREQUENCY ACTIVE AURORAL RESEARCH PROGRAM)

Nesmrtonosné zbrane HAARP a mozgové vlny

Americký HAARP mení klímu, alebo máme tu novú zbraň ?

Nesmrtonosné zbrane – Elektromagnetické pulzné bomby

Silné vlnenie by malo byť podľa týchto teórií schopné vyvolať vibrácie, ktoré spôsobujú práve zemetrasenie či iné prírodné katastrofy. HAARP vraj dokáže znefunkčniť aj klasické zbrane nepriateľa. Rakety, komunikačné systémy, navádzanie striel… To všetko by zlyhalo.

Reklamy

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *