Špionážne technika, alebo Čo to je špionážna technika?

Loading

 

Aká je najobľúbenejšia špionážne technika?

Veľmi obľúbené produkty sú napríklad hodinky s kamerou, či pero s kamerou. Špionážne technika je v súčasnej dobe hojne využívaná aj medzi študentmi, ktorí využívajú najmä Neviditeľné slúchadlo, vďaka ktorému zvládnete aj tú najťažšiu skúšku bez akejkoľvek prípravy!

 

 

Špionážne hodinky

Predajcovia ponúkajú širokú škálu špionážnych hodiniek. Rozlíšenie špionážnych hodiniek začína na 640x480px a v súčasnej dobe končí pri úctyhodných 5Mpix. Do ponuky niektorý predajcovia zaraďujú len solídne, preverené a použiteľné produkty. U spústy iných predajcov môžete nájsť hodinky, ktoré stoja napríklad ani nie 50,-e, čo na prvý pohľad vyzerá veľmi lákavo. Neskôr ale zistíte, že tieto hodinky sú úplne nepoužiteľné a to z dôvodu, že mávajú jednak absolútne minimálne rozlíšenie, a po druhé takéto hodinky ani moc dlho nevydrží. Najnovšie hodinky s kamerou majú dokonca automatickú detekciu pohybu!

 

 

GSM odposluch

Medzi veľmi obľúbenú špionážne techniku patrí GSM odposluch. GSM odposluch je obľúbený najmä preto, že je veľmi ťažko odhaliteľný a jednoducho použiteľný. GSM odposluch má ďalšiu podstatnú výhodu, a to, že nie je limitovaný vzdialenosťou. Pomocou GSM ploštice môžete pokojne odpočúvať miesto na druhej polke zemegule. Špionážne technika sa v odbore GSM odposluchov dostala veľmi ďaleko, a je teda veľký výber rôznych ploštíc. Úplne základným modelom je GSM ploštice STANDARD, ktorú je možné kúpiť už za menej ako 100,-e.

 

 

Bezdrôtové kamery

Bezdrôtové kamery majú veľmi široké využitie a rozhodne patrí medzi veľmi zaujímavú špionážne techniku. Bezdrôtové kamery, môžu poslúžiť novinárom, detektívom i študentom. Obchody špionážnej techniky ponúkajú ako malé zamaskované bezdrôtové kamery, tak väčšiu stolný, či priemyselné kamery.

 

Hardware keylogger

Hardware keylogger je zariadenie, ktoré slúži k získavaniu citlivých údajov, ako sú prístupové heslá, loginy aik zaznamenávanie všetkej komunikácie na počítači. V ponuke USB keylogger, na použitie na novších klávesniciach. Na starších klávesniciach využijete PS2 keylogger. Hardware keylogger stačí iba napojiť na kábel medzi klávesnicou a počítačom a on zaznamenáva všetky stlačenia klávesov. Výhodou hardware keyloggerov je, že je nedokáže odhaliť žiadny antivír, na rozdiel od softvérových keyloggerov.

Reklamy

 

 

Rušičky signálu

Rušičky signálu sú vhodné pre právnikov, detektívov, businessmanov a dokonca aj pre učiteľov. Rušička GSM signálu vám zaistí, že nikto v dosahu nebude môcť použiť svoj mobilný telefón. Rovnako tak GSM ploštice sú vyradené z prevádzky, použitím rušičky signálu. V našej ponuke nájdete rušičky signálu s výkonom od 0,5 do 10W. Na zákazku sú niektorý predajcovia schopní zabezpečiť aj rušičky až do výkonu 350W. Ponúkajú rušičky GSM, rušičky WIFI a bluetooth, rušičky GPS a ďalšie rušičky signálu.

 

 

Skryté kamery

Veľmi rozšírená špeciálna technika sú nepochybne skryté kamery. Kamery môžu byť skryté pere, v hodinkách, kravate, gombíka, budíka či iných veciach. Skryté kamery môžu nahrávať záznam na pamäťové karty, či na internú pamäť. V našej ponuke špeciálnej techniky nájdete aj skryté bezdrôtové kamery, ktoré môžu okrem iného veľmi oceniť študenti.

 

 

Sledovacie zariadenie

Ďalšie veľmi zaujímavé odvetvie špionážnej techniky sú sledovacie zariadenie. Tieto zariadenia môžu slúžiť k monitoringu osôb, domôcť maznáčikov, či automobilov. Nielen špióni, ale aj turisti môžu využiť sledovacie zariadenie, pretože GPS tracker vám umožní ľahko a rýchlo zavolať o pomoc, keď rovno oznámite svoje GPS súradnice, čím veľmi zvýšite svoju šancu na záchranu, ak sa pri turistike či skialpinizmu niekde stratíte. Lepšie GPS trackery sú vybavené aj možnosťou online sledovanie pohybu priamo v mape.

 

 

Kamery do auta

Kamery do auta síce nie sú klasická špionážne technika, ale rozhodne k nej nemajú ďaleko, a tak tie nájdete taktiež v ponuke. Kamery do auta, alias čierne skrinky, vám môžu veľmi uľahčiť život od behania po úradoch. V dnešnej dobe, keď sú cesty plné agresívnych vodičov je palubná kamera rozhodne dobrá investícia. Kamery do auta sa pohybujú v cenovej relácii od 100 do 500 eur. Kamery do auta zaznamenávajú všetky dôležité poznatky z jazdy, ktoré sa vám môžu hodiť pri riešení prípadných nehôd. Čierna skrinka do auta je tou správnou voľbou pre všetky zodpovedné vodiča.

 

 

Odpočúvanie mobilného telefónu

Odpočúvanie mobilného telefónu je perfektné špionážne technika, ktorá vám pomôže odhaliť neveru či únik zákaziek vo firme. Odpočúvanie stačí len nainštalovať do vybraného mobilného telefónu a potom ho už môžete kompletne sledovať a ovládať na diaľku. Odpočúvanie mobilného telefónu je špeciálny softvér, ktorý vám umožní nespočet vecí. Daný systém je zase ľahko odhaliteľný.

Reklamy

 

 

Mikrosluchátko pre skrytú komunikáciu

Mikrosluchátko pre skrytú komunikáciu je sen každého študenta. Mikrosluchátko je bezdrôtové a používa špeciálny bluetooth indukčnú slučku. Mikrosluchátko je naozaj trpasličí a bez problémov ho schováte priamo dovnútra zvukovodu. Táto špionážne technika je úplne neviditeľná a nezistiteľná. Vďaka tomu, že je mikrosluchátko perfektne utesnené v uchu, tak je zvuk, ktorý z neho vychádza počuť iba vo vašom uchu a nikde inde!

 

 

 

Možno ste hľadali: špionážne technika, odpočúvanie, mikrosluchátk, špeciálna technika, monitorovacie technika


Článok sponzorovala firma market.sk SLOVAKIA a web sigint.sk EKK


 

Reklamy

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *