Skvelá cena v EU sklade. ONEBOT S6 eBike má futuristický skladací dizajn, 60 km dojazd či maximálku 25 km/h

Loading

Konkurencia v oblasti elektrických bicyklov sa neustále zväčšuje. Do tohto segmentu sa pridáva aj výrobca OneBot, ktorý ich má v portfóliu už niekoľko. Ich model OneBot S6 má krásny vzhľad ocenený dizajnovou soškou.

Okrem toho však ponúka aj poriadne technické parametre. Elektrický bicykel má 250 W motor, dojazd až 60 kmvymeniteľnú batériu, maximálnu rýchlosť 25 km/h, kompletné osvetlenie či zadný tlmič.

Európsky sklad

Jeden z našich najnovších partnerov DHGate.com má v ponuke tento krásny elektrický bicykel ONEBOT S6 so skvelou kupónovou cenou. Zatiaľ je v sklade len čierna farba.

Dobrou správou je potom doprava z európskeho skladu úplne zadarmo! O prepravu balíka sa postará služba UPS a bude ti doručený za 1-7 dní.

Krásny dizajn s ocenením

Hlavnou pýchou ONEBOT S6 eBike je jednoznačne jeho vzhľad. Výrobca dokonca dostal 3 dizajnové ocenenia vrátane China Red Star Design Award. Jeho rám je odliaty z jedného kusu zliatiny horčíka, čo zaručuje poriadnu pevnosť.

Jeho váha je 18,5 kg aj s batériou a dokáže uniesť 120 kg záťaž. Celkové rozmery potom činia hodnotu 774 x 430 x 637 mm. Sedadlo je možné nastaviť v rozmedzí 760 – 920 mm.

Rozmery po zložení činia 540 mm na výšku a 800 mm na šírku. Z bicykla sa tak razom stane kompaktné zariadenie a výborným zlepšením je aj magnetické uchyteniezložených častí.

250 W motor a dojazd

Vo vnútri sa nachádza 250 W motor, ktorý dosiahne maximálnu rýchlosť 25 km/h, čo je štandard. Samozrejme pokiaľ mu pomôžeš pedálmi, rozbehne sa oveľa rýchlejšie. Zdolať dokáže 15° stúpanie.

Akumulátor má kapacitu 5,2 Ah, čo postačí na dojazd až 60 km. Jedná sa však o dojazd v režime mopedu, teda s pedálovaním. Batériu je možné pri zložení odstrániť, čo je unikátna funkcia. Je typu 18650 a pokiaľ by sa ti vybila pri dlhšej ceste, môžeš ju jednoducho vymeniť za druhú!

Nabíjanie potrvá krátku dobu od 3 do 5 hodín, čo môžeme považovať za naozaj rýchle nabíjanie.

*Predajca DHgate uvádza dojazd 50 km, my však uvádzame údaje z oficiálnej stránky výrobcu

Reklamy

Poriadna výbava a 16″ pneumatiky

Na riadidlách sa nachádza LED displej zobrazujúci všetky potrebné údaje a tlačidlo na prepnutie režimu jazdy. Vpredu je dostatočné LED osvetlenie a nechýba ani zadné výstražné svetlo.

ostupné sú 4 režimy jazdy od samotného pedálovania bez podpory motora až po kompletne elektrický pohon.

Obsahuje väčšie 16-palcové pneumatiky a suspenziu na zadnej strane, pre pohodlnejšiu jazdu. Nechýbajú ani kotúčové brzdy.

(Zdroj: ides)

Reklamy

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *