Ako podvádzať Keylogger a spyware?

Loading

Keyloggers môže len zaznamenávať stlačenia klávesov(v poradí, v akom boli lisované), ale pohyb kurzora myši, a to ako môžete zavádzať. Napríklad, keď som typ 456 a potom pomocou myši sa kurzor späť Infront 4 a typ 123, na obrazovke dostanete 123456, ale keylogger zaznamená 456123. Alebo miesto umiestnenia kurzora Infront dňa 4 môžem vyzdvihnúť číslo 5 a typ 123, tak bude brať 41236, ale keylogger zaznamená 456123.

Teraz, lets povedať svoje skutočné heslo je Abc27DeF, uviesť do omylu, keylogger, môžete najprv zadať AQRtDF, potom sa pomocou kurzora myši zvýraznite QRT a zadajte bc27 a potom miesto kurzor medzi písmenom D a F, a zadajte e, ako výsledok dostanete Abc27DeF však keylogger bude záznam AQRtDFbc27e.
Myslím, že máš nápad, takže stačí použiť svoju vlastnú fantáziu, aby sa veci staly zložitejšie tým, že robí nejaký vloženia, zvýraznenie a substituion. Je tiež veľmi dôležité, aby ste vždy použiť presne rovnakú taktiku pre každú z vašich dát, ak ste prišiel s konkrétny spôsob, ako zadať číslo kreditnej karty, potom vždy nadobúda to tak.

Nie je to niečo, čo by ste mali použiť vždy, získate prístup k svojmu e-mailu alebo myspace profil, pretože robí to aj niekoľkokrát za deň, nie je vôbec humorné, tak hlavne pre veľmi citlivé informácie, kde si nemôžete dovoliť ani 0,01% riziko.

Reklamy

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *