Ako sťahovať videá z YouTube na Android, prenosný počítač alebo počítač bez aplikácií

Loading

Tento tutoriál bude diskutovať o tom, ako rýchlo sťahovať videá na YouTube, pre Android aj pre váš prenosný počítač/počítač, a to dokonca aj prvým spôsobom bez pomoci aplikácie.

Ako vieme, že YouTube je web na zdieľanie videa v súčasnosti prudko stúpajú na popularite. S týmto YouTube môžeme sledovať, nahrávať a dokonca sťahovať rôzne videá, ktoré tam sú.

Mnoho ľudí si chce stiahnuť videá, ktoré pozerajú na Youtube. Niektoré z nich však stále nemôžu sťahovať videá na Youtube.

Ako sťahovať videá na Youtube bez aplikácií

Rozdelím 2 hlavné diskusie, konkrétne o tom, ako sťahovať videá z youtube HP (prvá diskusia) a ako sťahovať videá na youtube cez laptop / počítač (druhá diskusia). Kliknite na odkaz nižšie ísť priamo do diskusie:

Stiahnite si videá YouTube na server HP

1. Pridajte URL do URL

Prvý spôsob je veľmi populárny u mnohých používateľov systému Android, pretože je to veľmi jednoduché, stačí pridať adresu URL videa z youtube, ktorú chceme stiahnuť.

Nasledujú kroky, ako sťahovať videá z YouTube na Android bez aplikácie pridaním SS:

1. Otvorte prehliadač (použite iba prehliadač Google Chrome) a navštívte stránku Youtube.com, Otvorte požadované video youtube a potom kliknite na odkaz na video, pretože je bodkované červenou farbou.

2. Potom do odkazu na video pridajte ss, napríklad z m.youtube.com/watch?… .. byť m.ssyoutube.com/watch?…. potom kliknite na tlačidlo vstúpiť (klávesy so šípkami na klávesnici). Ak sa neskôr vyskytne chyba, nezabudnite ju pridať správne.

3. Počkajte niekoľko sekúnd, budete presmerovaní na stránku sťahovania. Kliknite na tlačidlo Stiahnite si ju na stiahnutie videa.

4. Ak si chcete stiahnuť s iným rozlíšením, kliknite na tlačidlo so šípkou nadol ▽ a vyberte požadované rozlíšenie. Potom kliknite na tlačidlo Stiahnite si ju na stiahnutie videa.

5. Počkajte na dokončenie procesu sťahovania.

2. Používanie online sťahovača

Používatelia systému Android často sťahujú aj videá z YouTube pomocou online nástrojov.

Pomocou tohto online nástroja môžu používatelia ľahko prevádzajte videá z YouTube do formátu videa alebo MP3, kde ich môžete prehrávať priamo prostredníctvom mobilného telefónu. Viac informácií nájdete nižšie:

1. Otvorte prehliadač (použite iba prehliadač Google Chrome) a navštívte webovú stránku Youtube.com. Otvorte požadované video z youtube a potom kliknite na odkaz na video.

2. Ďalej Kopírovať odkaz video, ako je znázornené nižšie.

3. Otvorte stránku Y2mate.com potom skopírujte odkaz na video, ktorý ste skopírovali, do príslušného poľa. Počkajte o niekoľko sekúnd neskôr trochu sa posuňte až na dno.

4. Vyberte požadované rozlíšenie videa a potom kliknite na tlačidlo Stiahnite si ju, Čím väčšie je rozlíšenie videa, tým jasnejšia je kvalita videa.

V stĺpci FileSize, ak nájdete písanie NaN (nebola zistená žiadna veľkosť), žiadny problém, stačí si ho stiahnuť.

5. Počkajte na dokončenie procesu sťahovania.

Reklamy

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *