Zariadenie schopné odpočúvaniu DECT bezdrôtových telefónov používaných v domácnostiach – firmách

Loading

 Zariadenie Wireless Phone Jack je určené na bezdrôtové šírenie signálu pevnej telefónnej linky. Vďaka jednoduchej inštalácii, ktorá spočíva v zapojení oboch staníc do zásuviek 230V a telefónneho kábla, zvládne zapojenie aj menej skúsený užívateľ. Zariadenie umožňuje vykonať jednoduchú inštaláciu pevnej linky bez nutnosti ťahania kabeláže as tým súvisiacich nepríjemných úkonov (upevnenie kábla, diery v stene, dverách atď.). Zároveň je eliminovaná možnosť budúceho poškodenia kábla.

{youtube}q12MyZyXjUg{/youtube}
Stanice spolu komunikujú pomocou signálu DECT, čo zaisťuje dostatočnú kvalitu zvuku.
V budove stanice komunikujú až na vzdialenosť 50 metrov (300 metrov vo voľnom priestore), čo dostatočne pokryje aj väčšie dom alebo kanceláriu.

Wireless Phone Jack podporuje prenos hlasu pevnej telefónnej linky, faxu, terminálov kreditných kariet a modemov dial-up (ADSL nie je podporované). K základnej jednotke (vysielacej stanici) je možné připárovat až 4 terminály (prijímacie stanice).

Ako sme sa dozvedeli od Slovenského predajcu, nie je to jediná novinka tohto roku. Na trh sa dostal aj Bezdrôtový DECT RTX8630 IP DECT – SME VoIP telefón s ktorým sa viete pohybovať po celej firme vrátane Vašich výrobných hál a Váš hovor bude trvale neprerušovaný.

Vaši zamestnanci budú trvale zastihnuteľný kdekoľvek vo Vašej firme v rámci Vašej stavajúcej telefónnej ústredne, žiadne ďalšie investície do ústredni či WiFi routerov pre zaistenie trvalého prenosu počas telefonovania v celej Vašej veľkej firme. Jednoducho si pripojíte toľko bezdrôtových telefónov koľko bude potrebovať a všetky Vám budú fungovať pre Vás a Vašich zamestnancov. 
IP DECT – SME VoIP riešenie umožňuje škálovateľnosť v danom segmente firiem zatiaľ technológia nebola zaznamenaná okrem spoločnosti Cisco Systems, Inc ktorá segment vyplnila WiFi IP telefónmy. To umožňuje systému radiť 1 až 40 základní, a to až do 200 užívateľov bezdrôtových zariadení, a 10 až 200 súčasných radov. Okrem toho, RTX výrobca tiež ponúka dva rôzne vysoko kvalitný farebný displej CAT-iq telefóny podporujúce CAT-iq širokopásmový zvuk funkčnosť.

Obe produkty je možné prevádzkovať do 6X väčšej vzdialenosti ako je udávané výrobcom. Stačí Vám k tomu DECT REPEATER ktorý zvládne až 3x reťazenie opakovačov v sérii. Cez daný DECT REPEATER pod označením RTX4012-NEW-887 je možné k jednej bunke pripojiť až 12 repeater.
Až 5 aktívnych úzkopásmových DECT hovorov súčasne, to zvládne len tento repeater.  Opakovač signálu (repeater) je prístroj, ktorý umožní predĺženie dosahu vášho existujúceho bezšnúrového telefónu DECT do oblastí, kde predtým príjem signálu nebol možný.

Ako jedinečné výhody produktu sú:
Plynulé odovzdanie hovoru pri prechode medzi bunkami.
Súčasný prenos piatich telefónnych hovorov.
K základňovej stanici možno prihlásiť až 6 opakovačov.
5 súčasných hovorov na zosilňovač. 
2 interné antény.
Repeater s repeater registrácii (max. 3 opakovačov v sériové zapojenie)
Dosah jednej bunky 50 m v budove/300 m na voľnom priestranstve.
Opakovač po prihlásení je nutné umiestniť do miesta, kde je ešte kvalitný signál základne. Opakovač prijíma signál základne a zároveň vysiela do priestoru, kde signál základne už nie je.
Hovor je možné uskutočniť v dosahu základne aj opakovače a v priebehu hovoru sa pohybovať po celom pokrytom priestore bez prerušenia hovoru.

 

 

Reklamy

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *