17 korektúrnych pracovných miest, ktorí chcú zarobiť 50 USD/hodinu

Loading

Napriek tomu, že žijeme v modernom svete s technologickým pokrokom, väčšina ľudí sa pri zarábaní peňazí spolieha na prácu 9 až 5.

Aj keď vám pri práci rovnakou monotónnou prácou, ktorej sa musíte venovať každý deň, zle od žalúdka, musíte vstávať skoro ráno, navštíviť kanceláriu v úhľadnej a upratanej uniforme, pracovať celý deň a stále chodiť frustrovaný, pretože váš šéf na vás nakoniec niečo kričí.

Nielen to, že existuje niekoľko ďalších frustrácií, ako napríklad premávka, nezhody s kolegami, žiadna prestávka v zmenách atď.

Keď ste každý deň trpeli dostatkom týchto frustrácií, určite vás napadlo, že ste úplne opustili prácu, ale možno ste zadržali túto myšlienku, čo budete robiť len tak, že budete sedieť doma.

Určite ste už uvažovali o tom, že chcete zarábať online. Možno ste však dospeli k záveru, že neexistuje absolútne žiadny spôsob, ako by ľudia mohli zarobiť z domu pomocou internetu, a všetko, čo na internete vidíte, je podvod alebo podvod.

No, môj priateľ, musím ti povedať, že v tom robíš chybu. V modernom 21. storočí internet pripravil o život každému človeku a existujú milióny spôsobov, ako si zarobiť peniaze online, ale musíte mať určité zručnosti a samozrejme trpezlivosť, ako pri svojej bežnej práci.

A máte tiež pravdu, že veľa webov tvrdí, že sú online bankomaty, ale nakoniec to je úplná strata času.

Ale nebojte sa, dnes vám neprinášam jeden z originálnych a ľahkých spôsobov zarábania online, ak máte skúsenosti s úpravou dokumentov alebo vynikajúcou angličtinou alebo špeciálne gramatikou.

Jednou zo skutočných pracovných pozícií online, ktorá je predmetom dopytu, je online korektúra.

Čo sú korektúrujúce pracovné miesta?

Korektúry úloh sú v podstate úlohou úpravy dokumentov, článkov, rukopisov atď., Aby boli profesionálne a bezchybné. Toto je posledná fáza odstránenia všetkých chýb pred zverejnením dokumentov širokej verejnosti.

Reklamy

Pracovné miesta pre korektúry online sú vždy veľmi žiadané. V 21. storočí nie je absolútne žiadny nedostatok online obsahu. V dnešnej dobe je všetko dostupné na internete. Mnoho obchodných transakcií je možné realizovať cez internet.

Rovnako ako v bežných transakciách alebo v iných dokumentoch je potrebné robiť korektúry profesionálnejšie a eliminovať množstvo chýb súvisiacich s dokumentmi. Mnoho obchodných organizácií podobne potrebuje online korektorov, aby ich online webové stránky, obsah sociálnych médií alebo ich zásady pôsobili profesionálne a bezchybne.

A ako zistíte, že ste vhodným kandidátom. Spýtajte sa sami seba, či občas opravujete gramatické chyby na internete alebo stále hľadáte chyby v jedlách v reštauráciách alebo v hromadných doskách, potom môžete byť oko vynikajúceho korektora.

Dnes vám prinášam 17 stránok, ktoré vám poskytujú príležitosť, príležitosť preukázať svoje schopnosti korektúry a zárobky, ktoré vás nikdy nenapadli zarobiť, len tak, že budete z pohodlia domova sedieť na gauči.

Koľko môžem zarobiť ako korektor?

Podľa Glassdoor je priemerný plat korektora v Spojených štátoch 45 454 dolárov. Korektor zarobí za prácu zhruba 20 až 50 dolárov za hodinu.

  1. Polished Paper

Polished Paper je tiež jednou z najprestížnejších stránok s korektúrami, ktorá poskytuje prácu korektorom. Ak sa však chcete najskôr zaregistrovať, musíte najskôr absolvovať test s 35 otázkami.

Pre web nie je zverejnený kurz, môžete však podľa svojich schopností zarobiť od 15 do 45 dolárov. Platia vám tiež bankovým prevodom a službou PayPal.

  1. Lionbridge

Lionbridge je jedným z najlepších spôsobov zárobku prostredníctvom korektúr spolu s inými rôznymi prácami.

Aj keď pre prácu možno budete potrebovať určité skúsenosti, je to dobré miesto pre začiatok.

Majú platovú sadzbu 9 dolárov za hodinu a dokonca zvyšujú počet skúsených pracovníkov alebo podľa ich zásluh. Vaše platby dostanete priamym bankovým vkladom alebo prostredníctvom Paypalu.

Reklamy
  1. Začnite svoje podnikanie

Toto je jeden z najlepších webov, ktoré fungujú ako korektory pre začiatočníkov. Všetko máte úplne pod kontrolou, spolu s počtom klientov a sadzbou.

Ak dokážete uspokojiť svojich klientov, vaša korektúra sa určite bude vyvíjať a prosperovať.

  1. Redakčný svet

Editor world je tiež prestížna stránka, ktorá najíma korektorov, ale aby ste sa najali, musíte zložiť test editácie. Ak ste prijatí, môžete si zvoliť svojho klienta a zvoliť si aj svoju vlastnú mieru, ale svoju výhru, aby ste dosiahli uspokojivý zárobok.

Platia vám buď cez PayPal alebo šekom.

  1. Kaktusová komunikácia

CACTUS Communications najíma ľudí, aby pracovali ako kvalifikovaní akademickí spisovatelia alebo korektori z domova. Najímajú si ľudí z celého sveta. Nezávislí pracovníci majú každý deň pridelené úlohy. Ich úlohy zahŕňajú úpravu alebo písanie lekárskych dokumentov.

Dostanete zaplatený mesačný plat, ktorý sa pohybuje od 2 947 dolárov mesačne za redaktora až po 4 000 dolárov mesačne, približne na základe vašich schopností úprav.

Nie sú k dispozícii dostatočné informácie o spôsobe platby. Vieme však, že vaša možnosť platby bude prediskutovaná v záverečnom pohovore, akonáhle úspešne absolvujete test.

  1. Gramlee

Gramlee je stránka, kde si najímajú skvelých korektorov. Aby ste boli prijatí do tejto spoločnosti, musíte byť mimoriadne dobrí. Dokument s 3000 slovami budete musieť upraviť za 24 hodín.

Podľa Gramlee účtujú klientom 0,02 USD za slovo, takže za kúsok s 3 000 slovami dostanete 60 dolárov.

Nie sú k dispozícii dostatočné informácie o spôsobe platby. Môžete dostávať platby prostredníctvom služby PayPal alebo online bankového vkladu.

  1. Proofreading Services.com

Proofreading services.com je webová stránka, ktorá vám poskytuje možnosti úprav na celom svete. Pred začatím úprav sa najskôr pripojíte k výcvikovým kurzom. Nebojte sa, za školenie vám nebudú nič účtované.

Keď pracujete s touto spoločnosťou, získate flexibilný rozvrh, konkurenčné platy a možnosť spojiť sa s ďalšími korektormi.

Ich plat sa pohybuje od 19 do 46 dolárov za hodinu. Čím menej času sa rozhodnete dokončiť svoju prácu, tým viac dostanete zaplatené.

Platíte prostredníctvom Visa, MasterCard, American Express, Discover, PayPal, debetných kariet.

  1. Korektúra

ProofreadingPal je spoločnosť, ktorá ponúka korektúry a editačné služby pre akýkoľvek typ dokumentu. Priemerná mzda za editor Proofreading Pal sa pohybuje od 500 do 3000 dolárov mesačne.

Musíte upravovať dokumenty a po dokončení práce ste platení. Túto korektúru môžete robiť ešte počas štúdia na vysokej škole!

Zamestnávajú iba súčasných študentov postgraduálneho a postgraduálneho štúdia, ktorí majú GPA 3,5 a vyššie. Prijímajú tiež skúsených ľudí, takže väčšinou prijímajú korektorov s päťročnou praxou.

Redaktori môžu v priemere zarobiť 500 až 3000 dolárov mesačne. Taktiež neexistujú podrobnosti o tom, ako je platený každý nezávislý pracovník.

  1. Wordvice

Wordvice si najíma nezávislých pracovníkov pre korektúry a editačné služby. Táto stránka prijíma iba účastníkov, ktorí majú ukončené štúdium a majú dvojročné skúsenosti. Mali by ste tiež hovoriť plynule anglicky.

Taktiež neexistujú žiadne podrobnosti o tom, ako je platený každý nezávislý pracovník. Platová sadzba sa s vami diskutuje, iba ak ste prijatí.

  1. Scribbr

Scribbr je korektúra dostupná pre začiatočníkov. Ak sa chcete uchádzať o štúdium, musíte byť anglicky a musíte mať bakalársky alebo vyšší titul, aby ste mali kvalifikáciu, a do práce musíte venovať minimálne 10 hodín týždenne.

Pracovníci by tiež mali byť schopní dokončiť prácu včas. Budete tiež potrebovať Microsoft Word 2013 (alebo novší) a spoľahlivé pripojenie na internet.

Scribbr je práca za slovo. Môžete teda zarobiť od 25 do 30 dolárov za hodinu. Musíte byť veľmi rýchli v editácii, aby ste dokázali zarobiť za hodinu. Taktiež neexistujú žiadne podrobnosti o tom, ako je platený každý nezávislý pracovník.

  1. Fiverr

Fiverr je jednou z dobrých online platforiem pre korektorov. Obsahuje pracovné miesta pre všetky typy nezávislých pracovníkov. Na pripojenie sa k tejto platforme nemusíte mať kvalifikáciu. Toto je teda dobrá stránka pre začiatočníkov.

Vaša počiatočná cena za službu korektúry bude 5 dolárov. S nárastom vašich hodnotení a recenzií sa bude cena vašich služieb zvyšovať.

  1. Prepracovanie

Upwork je platforma, kde si môžete najať nezávislú osobu na korektúry. Je to virtuálne medzinárodné trhové miesto. Toto je tiež stránka pre začiatočníkov.

Je to skvelá pracovná skupina na voľnej nohe, ktorá vám pomôže nájsť vhodné korektúry pracovných miest online bez akýchkoľvek skúseností. Toto je online dielo z domácej platformy.

Existujú dva typy projektov: Hodinové a Fixné ceny. Dohodnete sa s klientom, ktorý projekt má prijať. O sadzbe sa bude diskutovať aj s klientmi. V projekte s pevnou cenou musíte dosiahnuť určité míľniky.

V projekte s hodinovou cenou bude Upwork uchovávať vaše záznamy o stlačených klávesoch, rolovaní, kliknutiach a aktívnych oknách. Každých 10 minút vytvára aj snímku obrazovky.

Spoločnosť berie províziu z vašich výnosov: 20% za prvých 500 dolárov, ktoré fakturujete klientovi, 10% za celkové fakturácie s klientom medzi 500,01 až 10 000 dolárov, 5% za celkové fakturácie s klientom, ktoré presahujú 10 000 dolárov.

  1. Nezávislý pracovník

Freelancer je stránka veľmi podobná Upwork. Je to tiež virtuálne medzinárodné trhovisko. Je otvorená pre množstvo nezávislých pracovníkov, nielen korektorov.

Môžete tiež nájsť nezávislých pracovníkov v oblasti dizajnu, zadávania údajov, vedy, techniky, marketingu, predaja, účtovníctva a mnohých ďalších.

Minimálna suma na výber je 30 dolárov a všetky prvé žiadosti o výber sú z bezpečnostných dôvodov odložené o 15 dní. Svoju sumu môžete vybrať pomocou služby PayPal, Skrill alebo bankovým vkladom.

  1. Flex Jobs

FlexJobs je stránka, ktorá má zamestnanie na voľnej nohe v mnohých špecialitách. Vyplňuje priepasť medzi ľuďmi, ktorí hľadajú prácu, a ľuďmi, ktorí si najímajú. Pomáha zamestnávateľom prijímať potenciálnych zamestnancov.

Ak sa chcete zapojiť do práce Flex, musíte zaplatiť. Môžete si zvoliť mesačné predplatné, trojmesačné predplatné a jednoročné predplatné.

Flex Jobs vám zo začiatku nemusí veľa zarobiť, ale z dlhodobého hľadiska je to veľmi hodné. Korektúry s nízkym platom získate na začiatku, ale postupne, keď zvyšujete kvalitu, môžete získať korektúry s vyšším platom.

  1. Guru

Guru je podobná stránka ako freelancer a Upwork. Má niekoľko skvelých jazykových korektúr a pracovných príležitostí z domova.

Na tejto stránke sa môžete pozrieť na korektúry pracovných miest. Na mieste môžu nájsť prácu skúsení aj neskúsení pracovníci.

Môžete dostávať platby prostredníctvom míľnikov, hodín, úloh a opakujúcich sa platieb. Milník je vhodný pre dlhšie projekty, pretože môžete určiť mieru každého segmentu. Systém Úlohy dostane po vykonaní menších úloh zaplatené.

Pri hodinovej platbe dostanete platbu za každú pracovnú hodinu. Týždennú faktúru dostanete po hodinovej dohode.

Opakovaná platba je kombináciou hodinových platieb a míľnikov. Svoju platbu môžete opraviť za týždeň alebo mesiac. Vyjednávajú vaše platby s vašimi klientmi.

Svoju sumu môžete vybrať prostredníctvom služby PayPal, priameho vkladu a bankových prevodov.

  1. Domainite

Domainite je voľba pre skutočných korektorov pre začiatočníkov, je však varovaná, že patrí medzi najmenej platené. Je to ideálne riešenie na získanie skúseností, ak máte problémy s pristátím klientov.

Musíte vyplniť ich prihlášku vrátane vzorových listov, aby ste sa mohli pochváliť svojou prácou, aby vás prijali na voľnej nohe.

  1. Linkedin

Aj keď je LinkedIn jedným z tých miest, ktoré sa ťažko pamätajú, stále existuje, je to úžasné miesto pre hľadanie korektúrnych pracovných príležitostí.

Pokiaľ ide o LinkedIn, existuje veľa pracovných miest a spočiatku nemusíte mať šťastie. Skúšajte a prihláste sa ďalej a behom chvíľky dostanete svoju prvú prácu s korektúrami.

Preto je to 17 najlepších online pracovných miest pre úžasných korektorov. Tieto práce nie sú ľahké a nebrať to s najväčšou pravdepodobnosťou, ale ich príťažlivosťou je, že ich môžete robiť z pohodlia domova bez toho, aby ste sa museli starať o svoju kancelársku uniformu alebo byť kvôli kancelárii neskôr v kancelárii.

Ak ste korektorom a chcete zarobiť peniaze online metódou, dôrazne vám odporúčam, aby ste sa pripojili k týmto stránkam a preskúmali ich a pokúsili sa na nich zarobiť.

Záverečné slová

Jazykové korektúry sú jedným z najlepších domácich pracovných miest, ktoré je možné premeniť na kariéru na plný úväzok. Existuje veľa ľudí, ktorí robia korektúry viac ako 20 000 až 50 000 dolárov ročne. Ak máte zručnosti na uskutočnenie koncertu, je to dobrý spôsob, ako si slušne zarobiť.

Reklamy

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *