Rusko zakázalo používanie mikrovlnných rúr. Pred 30 rokmi !

Loading

 

Vynález mikrovlnnej rúry a jej masové prijatie populáciou sa prekrýva s nástupom obezity v rozvinutých krajinách sveta. Nielen, že mikrovlnka urobila pohodlnejším jesť viac obezitu podporujúcich jedál, ale aj ničila väčšinu nutričného obsahu týchto jedál, takže spotrebitelia boli v trvalom stave podvýživy a prejedanie sa. Inými slovami, ľudia jej príliš veľa kalórií, ale nie dostatok skutočných živín. Výsledkom je samozrejme to, čo vidíme dnes: epidemiologická výskyt cukrovky, rakoviny, srdcových chorôb, depresie, zlyhávanie obličiek, choroby pečene a veľa ďalších vecí.

Tieto choroby sú všetky spôsobené kombináciou podvýživy a expozície toxickým chemikáliám (plus ďalším faktorom, ako emocionálne trauma, nedostatok pohybu atď.) Mikrovlny činí podvýživu prakticky automatickú, a nechať sa vystaviť toxickým chemikáliám je ľahké, skrátka stačí jesť spracované potraviny (ktoré sú univerzálne vyrábané s prídavkom toxických chemikálií, ktoré sú vydávané za konzervanty, farbivá, posilňovača chuti atď.)

Ožarovania mikrovlnami je technicky forma ožarovania potravín. Považujem za zaujímavé, že ľudia, ktorí hovoria, že by nikdy nejedli “ožarovanej” potraviny, sa nijako nezdráhajú a svoje jedlo strkajú do mikrovlnky. Je to tož (ktoré iná vlnová dĺžka žiarenia). V podstate, mikrovlny boli pôvodne zaraďované do “radarové časti” spektra. Dnes to znie čudne, že? Ale keď sa s mikrovlnami prišlo v 70. rokoch prvýkrát, boli hrdo propagované ako radarové spektrum. Ožaruje svoje jedlo vysoko intenzívnym radarom a to sa zahrieva. To bolo považované v 70. rokoch za zázrak kozmického veku. Možno jedného dňa nejaký vynálezca vytvorí zariadenia na ohrev potravín, ktoré nebude radikálne meniť nutričnú hodnotu potravín, ale nijak v tomto smere dych nezadržuje. Pravdepodobne najlepším spôsobom ohrievanie potravín je používať remosku a udržiavať teplo čo najnižšie.

Mikrovlnka nefunguje, ako tvrdí reklama, len tak mimochodom. Robí vaše jedlo horúcim. Ale mechanizmus, ktorým je teplo vytvárané, spôsobuje vnútorné poškodenie jemných molekulárnych štruktúr vitamínov a fytoživin. Minerály sú však celkom nezasiahnuté, takže stále dostávate v ožiarené potrave nejaký horčík, vápnik a zinok, rovnako ako v neožiarené potrave, ale veledůležité vitamíny B, anthokyaniny, flavonoidy a ďalšie nutričné prvky, sú mikrovlnka ľahko zničené.

Mikrovlnka je prístroj zombie. Ľudia, ktorí používajú mikrovlnku pravidelne, kráča po ceste degeneračných chorôb a celoživotného boja s obezitou. Čím viac mikrovlnku používate, tým horším sa váš výživový stav stáva, a tým pravdepodobnejšie budete diagnostikovaný s rôznymi chorobami a dostanete lieky, samozrejme, ktoré vytvoria ďalšie zdravotné problémy, ktoré vedú k veľkej špirále dole.

Urobte si láskavosť: vyhoďte mikrovlnku, alebo aj venujte nejakej charite, je oveľa ľahšie vyhnúť sa používaniu mikrovlnky, keď ju okolo seba nemáte. Urobí to miesto na dreze, ušetrí elektriku a silne prospeje vašim stravovacím návykom. Keď potrebujete niečo ohriať, ohrejte to v rúre alebo remoske (vyhnite sa teflónu a nepriľnavým povrchom, samozrejme). A čo lepšie, snažte sa jesť surovú nespracovanú stravu. Potom dostanete tú najlepšiu výživu.

Pijem super potravinové mixy každé ráno a mikrovlnku som nepoužil roky. Ochrana zdravia nie vašou zodpovednosťou a je na nás všetkých, aby sme robili informované rozhodnutia o tom, čo kupujeme, pripravujeme a konzumujeme. Musíte sa šetriť.


Tu je niekoľko nedávnych vedeckých nálezov ohľadom mikrovlnkovaných potravín:

1. Mikrovlnkou ožiarené potraviny stráca 60-90% životného energetického poľa a ožarovania urýchľuje štrukturálne rozpad potravín.

2. Ožarovanie vytvára rakovinu spôsobujúce látky v mlieku a obilninách.

3. Ožarovanie mení základné látky jedla, čo spôsobuje poruchy zažívania.

Reklamy

4. Ožarovanie mení chémiu jedla, čo môže viesť k zlyhaniu lymfatického systému a degenerácii schopnosti tela chrániť sa proti rakovinovému rastu.

5. Ožiarené potraviny vedú k vyššiemu výskytu rakovinových buniek v krvnom riečisku.

6. Ožarovanie zmenilo rozklad základných látok, keď bola surová, varená alebo mrazená zelenina vystavená ožarovania hoci na veľmi krátku dobu a vytvorili sa voľné radikály.

7. Ožiarené potraviny spôsobili rakovinový rast v žalúdku a črevách, celkovú degeneráciu periférnych bunkových tkanív a postupný rozpad zažívacieho a vylučovacieho systému u štatisticky významného počtu ľudí.

8. Ožiarené potraviny znížili schopnosť tela využiť vitamíny B-komplexu, vitamín C, vitamín E, základné minerály a lipotropika.

9. Mikrovlnné pole v blízkosti mikrovlnky spôsobilo tiež veľa zdravotných problémov.

10. Ohrievanie pripravených jedál v mikrovlnke, na teplotu dostatočnú pre konzumáciu, vytvorilo:

* D-Nitrosodietanolamin (veľmi známu rakovinotvorné látky)

* Destabilizácii aktívnych proteínových bimolekulárních zlúčenín

* Vytvorenie viazacieho efektu na rádioaktivitu v atmosfére

* Vytvorenie rakovinotvorných látok v proteínové-hydrosylatiových zlúčeninách v mlieku a obilí.

11. Mikrovlnné emisie spôsobili aj zmenu katabolického (rozkladného) správanie glukosid – a galaktosidu – prvkov vo zmrazenom ovocí, keď je týmto spôsobom rozmrazené.

12. Mikrovlny zmenili katabolické správanie rastlinných alkaloidov, keď im bola surová, varená alebo zmrazená zelenina vystavená dokonca aj na veľmi krátku dobu.

13. Rakovinu spôsobujúce voľné radikály sa vytvorili v určitých molekulárnych formáciách stopových minerálov v rastlinných látkach, obzvlášť v surovej koreňovej zelenine.

14. V dôsledku chemických zmien v potravinových látkach došlo k zlyhaniu lymfatického systému, spôsobilo to degenerácii schopnosti imunitného systému chrániť sa pred rakovinovým rastom.

15. Nestabilná katabolizmus mikrovlnami ožiarených potravín zmenil ich základné potravinové látky, čo viedol k poruchám zažívacieho systému.

16. Ľudia konzumujúci ožiarené potraviny vykázali štatisticky vyšší výskyt rakoviny žalúdka a čriev, plus celkovú degeneráciu periférnych bunkových tkanív, s ostupným rozpadom funkcie zažívacieho a exkrečního systému.

17. Expozícia mikrovlnám spôsobila významný pokles nutričné hodnoty všetkých študovaných potravín, obzvlášť:

* Pokles biologickej dostupnosti vitamínov B-komplexu, vitamínu C, vitamínu E, základných minerálov a lipotropik

* Deštrukcii nutričné hodnoty nukleoproteínov v mäse

* Zníženie metabolickej aktivity alkaloidov, glykozidov, galaktosidů a nitrilosidů (všetko základné rastlinné látky v ovocí a zelenine)

* Značné urýchlenie štrukturálnej dezintegrácia vo všetkých potravinách


Mike z Natural News o mikrovln hovorí:

“Nárast široko rozšíreného nedostatku živín v západnom svete koreluje takmer dokonale so zavedením mikrovlnnej rúry. Nie je to žiadna náhoda. Mikrovlnky ohrievajú potraviny prostredníctvom procesu vytvárania molekulárneho trenia, ale toto molekulárnej trenie rýchlo ničí jemné molekuly vitamínov a fytoživin (rastlinných liečiv) prirodzene sa vyskytujúcich v potravinách. Jedna štúdia ukázala, že mikrovlnami ožiarená zelenina mala zničených až 97% nutričného obsahu (vitamíny a ďalšie rastlinné živiny, ktoré bránia vzniku chorôb, posilňujú imunitný funkcie a zlepšujú zdravie). “” Inými slovami, pojedanie surovej brokolice poskytuje prírodné protirakovinovú medicínu, ktorá je extrémne účinná v zastavovanie rastu rakovinových nádorov. Ale mikrovlnnej ožiarenia brokolica protirakovinové živiny ničí a robí potravu “mŕtvu” a nutrične prázdnu.

Existujú dokonca určité dôkazy, že ožarovanie ničí prirodzenú harmóniu molekúl vody, čo vytvára energetický vzorec chaosu vo vode nachádzajúcej sa vo všetkých potravinách. V podstate bežný výraz “ožarovania” je veľmi príhodný: používanie mikrovlnky je ako hádzať na svoje jedlo atomovku a potom jesť spad. (Avšak z pojedanie mikrovlnami ožiareného jedla radiácii nedostanete. Ale nedostanete ani príliš živín). “

Takže ak sa chystáte použiť mikrovlnnú rúru, odporúča, aby ste odišli z kuchyne. Americká FDA radila “nestojte pred mikrovlnkou dlhšiu dobu”. Prebieha veľa výskumu mikrovlnných rúr a účinkov, aké môžu mať na ľudské telo. Konečné štúdie zatiaľ zverejnené neboli, ale ak je vyššie uvedené určitým náznakom negatívnych účinkov na potraviny, môžem si len predstaviť účinky na ľudské telo. Takže ak nemusíte mikrovlnku používať, tak to nerobte. Keby len preto, aby ste si zachovali kvalitu a nutričnú hodnotu svojho jedla.

Urobte sebe a svojej rodine obrovskú život zachraňujúce láskavosť – vyhoďte mikrovlnku! Venujte trochu viac času príprave jedla a žite dlhšie zdravší život!

Reklamy

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *