Chcete dovážať z Číny? Kde nájsť trade company a výrobcu ?

Loading

Aký je háčik v nakupovaní priamo z Číny?

 

Musíte odobrať min. jeden kontajner (20 stopové – menší kontajner). Napr. v prípade kolies sa do neho zmestí asi 150 kôl. V prípade surfu sa ich tam zmestí zhruba 200. Takže je tu trochu risk z neznámeho, ktorý je ale vyrovnaný nízkou cenou.

Alebo ak objednávate len jeden kus, vyjde Vás to celkom lacno, pri dvoch kusoch už je to horšie. Na Slovensku Vás skasírujú colnici a zaplatíte ešte aj DPH. A to ešte od Vás pýtajú aj IČO, takže ak nie ste podnikateľ tovar jednoducho ostane v colnom sklade až do rozhodnutia súdu. Vetšinou prepadne v prospech ….

Musíte nájsť správne kontakty. Kde? Do poručujeme server www.Alibaba.com, kde môžete zadarmo zadať vaše požiadavky alebo nájsť výrobcu.

Majiteľ alibaba.com je Jack Ma

Ma z alibaba.com je pre mnohých čínskych podnikateľov hrdinom. Bývalý učiteľ je zakladateľom a riaditeľom spoločnosti Alibaba Group. Vlajkovou loďou skupiny je alibaba.com, BTB služba, ktorej úlohou je spájať malých a stredných dovozcov a vývozcov z Číny s ich náprotivkami po celom svete. Vďaka dobrým finančným výsledkom firma expanduje na nové trhy v Japonsku, Indii a Kórei.

Alibaba bude Venujte 10 miliárd eur investícií do e-commerce priemyslu reťazca

 {googleads left}

“So vzostupom skupiny prevádzkovateľov sietí, Alibaba e-commerce platforma bude mať prechod, ďalší 3 do 5 rokov, bude Alibaba trávia 10000000000 juanov investície do e-commerce priemyslu reťazca.” Alibaba skupiny predseda predstavenstva a generálny riaditeľ Jack Ma Hangzhou v septembri 15 rokovacích organizovaných prevádzkovateľov sietí, aby sa vyššie uvedené poznámky.

Ako jeden z organizátorov, práve utrácal osem rokov narodeniny, a začala proces zaradenia Alibaba, najväčšia sieť s najväčšou pravdepodobnosťou navštívi Hong Kong trhu cenných papierov ako sú akcie, aby prevádzkovatelia sietí zasadnutia Valného zhromaždenia sa stala osobitný význam udalosť.

Reklamy

Ma uviedol, že v budúcom roku, bude Alibaba.com masívne investovať do e-commerce priemyslu reťazca zvýšiť investície vo 3 až 5 rokov, 10 miliárd investovaných prostriedkov. Ma sa domnieva, že Alibaba Ak nebudeme investovať do e-commerce priemyslu reťazca, za niekoľko rokov, Alibaba a konkurencieschopnosti MSP na medzinárodnej úrovni sa zníži.

 

Integrovaný obchodná platforma prechodu

Ma uviedol, že pred niekoľkými rokmi, operátor siete pre väčšinu ľudí, len pobyt na papieri fuzzy pojem. Ale teraz, nie iba sieťové operátormi v termín stal synonymom s e-podnikateľov, ale also vzostup of population nemôže nemôže byť prehliadaný ako hospodárske mocnosti, sa prejavuje v explozívny rast o veľkosti web podnikanie, trading objem increased rýchlo, lekári zamestnancov veľkosť väčšia, kolektívne vznik nových podnikov.

{youtube}ineAjTq7x8w?{/youtube}

Podľa vydania Alibaba Group “sieťových operátorov v Číne Development Report 2007”, počet prevádzkovateľov sietí v Číne rýchlo rastie, od 4.000.000 v roku 2004, čo predstavuje nárast o viac ako 30 miliónov teraz. Prevádzkovatelia sietí aj naďalej zvyšovať transakcie veľkosti, podnikové siete prevádzkovateľov online obchodovanie predstavoval viac ako 9,85%, od roku 2005 k rýchlemu rastu 16,62% v roku 2007.

 

Ma sa domnieva, že obchodnej skupiny sietí Starší, bude Alibaba taktiež reštrukturalizovať, “Alibaba jej cieľom je transformovať do podoby komplexného obchodnú platformu pre všetky potreby malých a stredných podnikov, budeme sa snažiť vyhovieť. E-commerce riešenia v oblasti ekonomického rozvoja nerovnováha, mierne pokročilých náklady na podporu inštitucionálne inovácie a zamestnanosť. Nakoniec sme Shexiang Alibaba urobiť ‘eko-systém’ koncept – od financie, technológie, logistika, informačné zdroje a ďalších oblastí, u sietí, aby poskytovali kompletné obchodné prostredie, skôr než robiť jednoduchý koncept dodávateľského reťazca. “

{youtube}2tnuBu4tA7Y?{/youtube}

Alibaba Zriadila pobočky na Taiwane a Japonsku

B2B Alibaba Skupina Chief Operating Officer David Wei povedal v rozhovore, Alibaba, po vytvorení pobočky Hong Kong, je ďalším krokom v Číne Taiwane a Japonsku nastaviť zámorské pobočky.

 

Wei povedal, že ako obrovský trh s ďalšou čínsky-hovoriacej oblasti Alibaba Čína Tchaj-wan sa stane ďalšej zastávke. SoftBank a Yahoo Japonsko má dva strategických partnerov v Japonsku, tak Alibaba Japonska ako tretí nohu zámorských trhoch.

Reklamy

 

Viceprezident spoločnosti Intel a generálny riaditeľ Číny, Sýria, povedal Yang, Intel a Alibaba a ďalšími partnermi na sietí, aby poskytovali najlepšie informácie a obchodnú platformu, na pomoc malým a stredným podnikom na zvýšenie ich konkurencieschopnosti a dosiahnutia obchodného rastu.

 

Ma sľúbil rovnakú dobu, mnohí prevádzkovatelia sietí v najbližších niekoľkých rokoch bola spoločnosť vyrába v Číne, založený na expanziu v rámci globálnej výrobnej pomoci globálnych spoločností, a rozšíriť dovoz pomôcť čínske podniky k dosiahnutiu globálnych verejných zákaziek pre malé a stredné podniky po celom svete užívateľ dosiahnuť skutočne globálny obchod, “pomáhať obchodníci predávať výrobky do Vietnamu, Japonska, USA predávať výrobky v Japonsku.”

 

Jane Ivanov zo Spojených štátov je veľký predajca v zámorí, jeden z mnohých Alibaba, tehotné ženy, poskytovanie vysoko-kvalitné spodné prádlo. Kontakt ju Alibaba pevninou a Hong Kong dodávateľa, posledný posun od výrobcu v pevninskej Číne ako dlhodobý partner. V súčasnej dobe, Jane Ivanov má cez 100 predajní reťazca v Spojených štátoch, Kanade, Južná Afrika má vlastnú sieť predajní, s ročným predajom viac ako jeden milión amerických dolárov.

 

Alibaba B2B riaditeľ Cui Yan Fu verí, že súčasný Alibaba urobiť predovšetkým pre domácich dodávateľov a medzinárodné kupujúci majú vedomosti platformy poskytovať viac Value-Added služby na uspokojenie svojich potrieb viac, to je často hovoril, že z “schádza Alibaba” na “Work Na Alibaba”. “Pre medzinárodné dodávateľa a domácich dodávateľov ako službu. Vzhľadom k tomu viac medzinárodného obchodu, Alibaba byť úspešná, musí byť medzinárodná.”

{googleads left} 

Alibaba a Taobao je B2B riaditeľ prevádzkové jednotky na schôdzke povedal Cui Yan Fu “Pred dvoma mesiacmi, Alibaba oznámil na trhu B2B, keď tej dobe 65% zamestnancov majú skladom.”

 

Ľudia v blízkosti Alibaba, povedal Cui Yan Fu uvedené “skladom”, realita ako akciových opcií, a povedal, že podiel zamestnancov majú akciové opcie je vyššia ako táto suma. Alibaba má viac ako 7.000 zamestnancami, údaj o počte akciových opcií dostala viac ako 4500.

Strojový preklad  Pokračovanie článku …

Pokračovanie témy – článku: 

CHCE DOVÁŽAŤ Z ČÍNY? KDE NÁJSŤ TRADE COMPANY A VÝROBCU ?

CHCETE DOVÁŽAŤ Z ČÍNY? KDE NÁJSŤ TRADE COMPANY POKRAČOVANIE

 

Reklamy

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *