Všetko o tom, čo je WMZ v “WebMoney”

Loading

Obsah

Rozvoj internetu ako komunikačnej siete vedie k tomu, že každý obyvateľ planéty bude nakoniec vypočítaný e-menou. Samozrejme, používatelia sa budú musieť stať vlastníkmi peňažných pokladníc. Dokonca aj dnes sú poskytované internetové platobné systémy.

WebMoney – jednoduchá a pohodlná služba

Jednou z najobľúbenejších služieb je WebMoney. V tomto systéme, môžete sa zaregistrovať viac typov elektronických peňaženiek. Ale predovšetkým, každý užívateľ by sa mal oboznámiť s tým, že takýto WMZ v “Webmoney”, WMR, WMU, WME, čo znamená, že dvanásť číselných predpôn a ich peňaženky v podobe písmenami R alebo Z. oficiálne miesto obsahuje takmer všetky informácie, ale zdroj nie veľmi užívateľsky príjemné rozhranie. Nováčik môže byť veľmi ťažké vyrovnať sa s objemom nových informácií. Preto sa v tomto článku vysvetľujú určité pojmy.

Čo je WMZ v Webmoney?

Po prvé, nový používateľ platby musia prejsť jednoduchým registračným postupom a musí byť autorizovaný prostredníctvom odkazu zaslaného na e-mail. Tieto kroky stačia na to, aby sa stali majiteľmi prvej peňaženky. V službe WebMoney môžete pridať čo najviac týchto typov menových ekvivalentov, aký systém funguje. V tejto fáze stojí za to pochopiť, čo WMZ, WME, WMR, WMU. Tieto skratky nie sú nič iné ako určenie ekvivalentu rôznych svetových mien.
Prvé dve písmená neznamenajú nič iné, s výnimkou názvu samotného platobného systému WebMoney. Posledná skratka označuje typ meny: Z – dolár, E – euro, U – hrivny a tak ďalej. Noví používatelia stránok často zamieňajú mená peňaženiek s ekvivalentmi. Nie je to žiadna škoda, ale tieto pojmy sú lepšie rozdelené.

Po predvolenej registrácii WebMoney vytvorí jeden z typov peňaženiek a priradí mu dvanásťmiestne číslo. Mena WMZ môže byť prevedená na účet s predponou Z, WMR – R, WMU – U a tak ďalej.

Výmena meny, kde to urobiť

Používatelia systému často vytvárajú niekoľko peňaženiek pre každý typ ekvivalentu. A spravidla otázka, ako a kde si vymieňať elektronickú menu, nie je o nič menej akútna ako otázka: čo je WMZ?

Jedným zo spôsobov výmeny je automatická výmena “WebMoney”. Využite ho elementárne. Ak to chcete urobiť, prejdite na stránku „Peňaženka“. Medzi navrhovanými ikonami operácií vyberte “Výmena”. Okrem toho bude systém ponúkať, aby v dvoch riadkoch výmena ktorej meny klient bude realizovať. Posledným krokom je kliknutie na ikonu „Výmena“.

Táto metóda je najjednoduchšia, ale má určité obmedzenia. Výherný automat Webmoney ponúka iba výmenu WMZ až WMR a naopak. Neexistuje žiadny iný ekvivalent meny.

Prečo a kde kúpiť elektronické ekvivalenty

Čo je WMZ? Túto otázku kladú ľudia, ktorí prvýkrát prišli na webovú stránku WebMoney, kupujúci niektorých internetových obchodov, hráčov online hier, ktorým bolo ponúknuté zaplatenie takýchto značiek. V súčasnosti s týmto platobným systémom spolupracuje veľké množstvo služieb a komerčných stránok. Žiadna výnimka – portály ponúkajúce pracovné miesta slobodným povolaniam. WebMoney je pohodlná služba, ktorá šetrí čas. Mnohí používajú tento platobný systém a jeho popularita porastie.

Majú Z, R, U, E peňaženky a finančné prostriedky pre nich môže nielen ľudí, ktorí zarábajú peniaze online. E-mena môže byť prakticky každý. Existuje niekoľko pomerne jednoduchých spôsobov, ako financovať svoj účet. Jedným z nich je získanie kariet WebMoney. V niektorých mestách je ich zoznam zverejnený na oficiálnych stránkach systému, môžete si objednať doručenie platobnej karty do vášho domu alebo kancelárie. Potom musíte zadať svoje číslo do svojho účtu v časti „Vkladové fondy“. Ľudia, ktorí nežijú v mestách obsluhovaných WebMoney, nezúfajte. Karty sú úspešne implementované prostredníctvom siete predajcov prostredníctvom internetových stránok.

Toto nie je jediný spôsob, ako doplniť účet Z peňaženky WMZ. Ďalšie možnosti pre zápis, prečítajte si materiály na našich webových stránkach.

Ako používať službu Webmoney? Kľúčové vlastnosti a výhody

Dnes je Webmoney jedným z najpopulárnejších platobných systémov vo svete a v našej krajine. Avšak napriek stálemu zvyšovaniu popularity “elektronických peňazí” mnohí stále nevedia, ako používať Webmoney a aké výhody má tento systém.

Čo je Webmoney?

V súčasnej dobe, high-tech elektronická mena je logický a potrebný vynález. Teraz obrovský počet ľudí využíva internet, v súvislosti s ktorými získavajú popularitu rôzne služby, online obchody a sociálne siete. A ak viete, ako používať službu Webmoney, potom nie sú žiadne problémy s prácou na webe.

Medzi hlavné funkcie tohto systému patria:

  • Platba rôznych služieb.
  • Nákup tovaru.
  • Prevod peňazí na účty iných používateľov.
  • Stiahnutie prijatých peňazí atď.

V skutočnosti ide o virtuálne peniaze, vyjadrené v niektorých názvoch, ktoré sú zase viazané na skutočnú menu a zlato. Úroveň dôvery v ňu je veľmi vysoká, takže takmer všetky obchody, spoločnosti alebo online zdroje akceptujú také “virtuálne peniaze”.

Reklamy

Prečo stojí za to mať virtuálnu peňaženku?

Mnohí z nich začnú peňaženku Webmoney, pretože v niektorých prípadoch je to veľmi užitočné. Existuje veľa dôvodov, prečo to začať:

  • Potreba platiť často na internete.
  • Neochota špecifikovať podrobnosti vašej bankovej karty, aby ste sa vyhli podvodom.
  • Túžba zjednodušiť postupy platieb atď.

Okrem toho systém Webmoney veľmi často umožňuje zaplatiť alebo previesť peniaze inej osobe bez provízie a významných prirážok.

V súčasnosti možnosť “virtuálnych peňazí” neustále sa rozširujú a ich popularita rastie rýchlo. Preto je dostupnosť online peňaženky teraz rovnako prirodzená ako banka.

Ako začať?

Ľudia, ktorí sa s tým stretli nemusia vedieť, ako používať službu Webmoney, takže budú potrebovať radu od skúsených používateľov a špecialistov. Teraz veľký počet používateľov uprednostňuje tento platobný systém.

Ak chcete začať, musíte vykonať nasledujúce kroky:

  • Registrovať sa v systéme.
  • Vyberte program, ktorý chcete pracovať s peňaženkou (“Kiper”).
  • Vytvorte peňaženky pre potrebnú menu.
  • Doplňte peňaženky požadovanou sumou.

Registrácia sa uskutočňuje na oficiálnej webovej stránke platobného systému. Tu nájdete potrebné informácie o tom, ako spustiť peňaženku Webmoney, ako používať systém atď.

Ako sa zaregistrovať v systéme a vytvoriť peňaženky?

Proces registrácie nespôsobuje žiadne osobitné ťažkosti a nič sa nelíši od podobného procesu na iných stránkach. Ak to chcete urobiť, musíte zadať:

  • Číslo mobilného telefónu (s ním bude prepojené).
  • Vaše osobné údaje.
  • E-mail.
  • Zabezpečené heslo.

Potom máte účet s formálnym certifikátom (so základnými funkciami), po ktorom si môžete vybrať, ktoré peňaženky musíte mať.

Ako pracovať s peňaženkami?

Ak chcete pracovať s účtami, musíte to urobiť použitím špeciálneho programu – “Keeper”. Preto je dôležité pochopiť, ako používať Webmoney Keeper Classic, čo je základná voľba. Prostredníctvom neho sa vykonávajú základné operácie riadenia ich “virtuálnych peňazí”.

V súčasnosti si užívatelia môžu vybrať najvhodnejšiu možnosť:

  • Classic “Keeper” (samostatný program na inštaláciu na počítači).
  • Online “Kiper” vedenie cez oficiálnu webovú stránku.
  • Mobile “Keeper” (program pre Android a iOS).

Ak potrebujete odpovedať na otázku, ako používať Webmoney, najprv by ste sa mali oboznámiť s funkčnosťou tohto softvéru.

Ako platiť za nákupy alebo služby?

V “Kiper” sú všetky potrebné položky – platba(služby, mobilné komunikácie, internet atď.) alebo prevod peňazí na účet iného používateľa. Aj na stránkach často pri vyplňovaní formulára platby môžete vybrať položku “platba cez Webmoney”. Potom je vyplnený štandardný formulár. Na potvrdenie čísla mobilného telefónu sa zašle špeciálny kód, ktorý sa musí vyplniť pri vypĺňaní.

Ako doplniť svoje peňaženky?

V súčasnosti existuje veľa pohodlných spôsobov, ako doplniť virtuálne peňaženky. Najjednoduchšie a najjednoduchšie je možné zvážiť:

Reklamy
  • Doplňte online pomocou bankovej karty.
  • Vkladanie peňazí prostredníctvom špeciálnych terminálov (mnohé už majú príslušnú položku v ponuke).
  • Prevod z inej peňaženky (napríklad po prijatí platby).

Potom už môžete nakupovať, platiť za služby alebo utratiť peniaze inými spôsobmi.

Ako získať peniaze z virtuálnej peňaženky?

Informácie o tom, ako vytvoriť svoj vlastný Webmoney peňaženka, ako ju používať a ako zarobiť peniaze je prvoradá. Avšak “virtuálne peniaze” sa stávajú plnohodnotnými, keď ich môžete zmeniť na reálnu menu. Treba poznamenať, že pri vyberaní peňazí budete musieť získať certifikát vyššej úrovne a za to budete musieť poslať kontroly pasu a TIN na kontrolu.

Vyberanie peňazí sa uskutočňuje rôznymi spôsobmi:

  • Na bankový účet alebo na bankový účet, ku ktorému je prepojená (takmer každá banka).
  • Peniaze v mene príjemcu (vlastné v najbližšej pobočke banky).
  • Prostredníctvom oficiálnych centier Webmoney alebo sprostredkovateľov atď.

Prvé dva sú najvýhodnejšie. Stačí, aby ste si na Vašu kartu vybrali výber, uviedli potrebné podrobnosti alebo vydali prevod peňazí prostredníctvom populárnych systémov vo vašom mene a potom pošlete najbližšiu pobočku s vaším pasom a číslom prevodu. Prvýkrát to môže chvíľu trvať, kým sa to potvrdí, ale potom všetko prebehne ľahko a rýchlo.

WebMoney: recenzie, registrácia, ako doplniť

Dnes dosiahla trh elektronických platobných systémov mimoriadne výšky jeho vývoja. Suma peňazí prenesených cez internet je úžasná: ide o miliardy dolárov. Kto by si myslel, že v modernom svete by bolo možné platiť tak ľahko bez opustenia domova?

Napriek tomu, že niektoré elektronické platobné systémy aj naďalej vyvíjať v tomto odvetví, existuje niekoľko “obri”, ktorí majú neuveriteľne veľkú zákaznícku základňu a sú v podstate monopol na trhu, pretože majú nerozbitné (ako by sa mohlo zdať) podporu väčšiny užívateľov internetu. Jedným z takýchto “obri” e-commerce a budeme apelovať na dnešnej recenzii. Ide o platobný systém Webmoney. Recenzia na tomto webe inštrukcie o tom, ako začať svoj účet, uvedenie do prevádzky riadenia a čerpania prostriedkov zo systému budú prezentované v tomto článku. Takže ak ste nemali skúsenosti s týmto systémom, pravdepodobne budú mať záujem v tomto článku.

Informácie o systéme

Najprv charakterizujeme systém vo všeobecnosti rysy. Podľa oficiálnych informácií táto spoločnosť vznikla už v roku 1998. Potom peniaze Webmoney neboli tak populárne ako dnes. Podrobné informácie o tom, ako presne všetko začalo a kto v konečnom dôsledku stojí za celou touto organizáciou, nie je nikde nájdený. Vieme iba meno Webmoney Transfer ltd je právnická osoba, ktorá spravuje platobný systém.

Samozrejme, popularita takejto platby fondy postupne rástli a zvyšovali sa vďaka novým používateľom. Podľa oficiálnych štatistík v roku 2015 bolo v systéme zaregistrovaných viac ako 30 miliónov účtov. Väčšina ich majiteľov uskutočnila niekoľko transakcií, čo viedlo k celkovému obratu 17 miliárd dolárov. Čísla naozaj ohromujú, keďže hovoríme o súkromnej organizácii, ktorej história zostáva v tieni.

Pre všetky dejiny existencie systém už zažili rôzne hrozby a útoky oficiálnych vládnych orgánov a špeciálnych služieb. Dôvodom pre to je zrejmé – cez Webmoney je obrovský tok nekontrolovaných finančných prostriedkov, ktoré nie sú zdaňované, a tak môže ísť na financovanie rôznych trestných činov, terorizmu a tak ďalej. Posledný taká “útok” skúsený platobný styk banka vykonávajúce transakcie – “konzervatívny obchodná banka”. V marci 2016 tu začali inšpekcie. Štát ako “akcia” na “WebMoney” nie sú niečo nové.

Výhody

Nech je to čokoľvek, ale opisuje systém. Recenzie používateľa Webmoney spomínajú množstvo pozitívnych vlastností. V skutočnosti, ak systém nie je vhodný pre užívateľov s niečím, oni by jednoducho odmietajú používať to, radšej iný EPS. Ako vidíme, táto organizácia je aj naďalej vedúcou spoločnosťou na trhu, a to napriek skutočnosti, že už dlho existovali iné “obry” ako Yandex, Money. Ďalším vážnym konkurentom spoločnosti Webmoney je Qiwi. Avšak obidva uvedené alternatívne systémy majú určité miesto, vďaka čomu získavajú zákazníkov.

Webmoney má tiež vlastnú kategóriu používateľov. A vedia, že hlavné výhody EPS sú rýchlosť (preklady sú vykonávané okamžite), bezpečnosť (existuje veľa nástrojov, aby sa zabránilo strate peňazí), možnosť ľahko platiť s akýmkoľvek protistrany, množstvo doplnkových služieb (devízový trh, úverový trh, a tak ďalej) , To všetko odstráni všetky prekážky medzi užívateľov, otvorenie je na devízovom trhu on-line.

Popularita

Ďalším plusom je to, ako je uvedené opisujúc recenzie Webmoney, systém má neuveriteľne vysokú popularitu. V dôsledku toho je veľa ľudí pripravených platiť pomocou “WebMoney”. Ak chcete kúpiť tovar, predávajúci nesmie prijať Yandex. Money alebo Qiwi, ale všetky webové obchody, služby a služby, ktoré fungujú on-line, sú prevádzkované z WebMoney. To zjednodušuje výpočty v rámci systému.

To isté platí pre vstup alebo výstup fondy. Viac podrobností o tejto otázke budeme hovoriť v nasledujúcich častiach, ale zatiaľ si všimneme, že každý účastník môže ľahko stiahnuť Webmoney z akéhokoľvek smeru vhodného pre neho vrátane hotovosti. Teraz na internete je veľa služieb, ktoré vykonávajú takéto operácie.

Všestrannosť

Ďalším dôležitým bodom je viacero mien. V platobnom systéme existuje 10 typov peňaženiek, z ktorých každý je ekvivalentom menovej alebo dlhovej povinnosti. Napríklad WMZ – ekvivalent dolárov, WMR – rubľov, WMX – bitcoins, a tak ďalej. Z tohto dôvodu sa vo výpočtoch objavuje určitá univerzálnosť. Rezident Kazachstanu môže ľahko brať ruble, aby ich mohol rýchlo vymieňať za svoju národnú menu. A neexistujú žiadne problémy s výmenou v rámci platobného systému. Používatelia môžu ľahko konvertovať jednu z mien na druhú a robiť vlastný výber.

Registračný formulár

Práca v systéme, ako viete, začína až po vytvorení účtu. To sa deje jednoducho, aj keď v priebehu času sa pravidlá, ktorými môžete vytvoriť peňaženku Webmoney, stali o niečo tvrdší. Pred niekoľkými rokmi v systéme bolo možné mať niekoľko účtov bez akýchkoľvek problémov, bez akýchkoľvek potvrdení alebo dokumentov. Dnes je všetko úplne iné.

Možnosť vlastniť rôzne účty a služby služby môžete využiť takmer okamžite. Systém rôznych certifikátov (o ktorých budeme tiež hovoriť neskôr) bol vytvorený takým spôsobom, že nestačí vytvoriť peňaženku Webmoney pre plnohodnotnú prácu. Na potvrdenie vašej totožnosti je potrebné odoslať naskenovanú verziu pasu. Nie je nič strašného, ​​len ďalšia formalita. Nebojte sa, že niekto bude poznať vaše osobné informácie.

Po registrácii (a tento postup predstavuje banálne vyplnenie rôznych polí s informáciami o sebe, nič nové), dostanete ID číslo Webmoney (WMID). Toto je váš účet, v rámci ktorého môžete vytvoriť toľko rôznych peňaženiek v mene. Je dôležité poznamenať, že počet každého z nich je jedinečný a slúži na prijímanie finančných prostriedkov.

Správa peňaženky

Pre pohodlie používateľa systém poskytuje rôzne spôsoby riadenia peňazí. Existujú tri z nich: Mini, Classic a Light. Každý z nich má určité funkcie.

“Mini” – najjednoduchší spôsob likvidácie Vašich peňazí, pretože je v práci s prehliadačom. Pre používateľa je na stránke mini.webmoney.ru vytvorený “osobný kabinet”, v ktorom sú k dispozícii všetky nastavenia, vyhlásenia, nástroje na prenos a prijímanie peňazí atď.

Klasická (Keeper WinPro) je práca s platbou systému prostredníctvom programu, ktorý je nainštalovaný na osobnom počítači. Vlastník Webmoney ID používa vyššie štandardy zabezpečenia (jeho dáta sú chránené pomocou kľúčov – súbory uložené v šifrovanej forme na počítači používateľa).

Svetlo – to je niečo medzi týmito dvoma možnosťami, pretože predpokladá rovnakú funkčnosť, ako je WinPro, ale bez nutnosti inštalovať softvér do vášho počítača.

Účastník môže nezávisle vybrať platformu a v prípade potreby prechádzať z jednej verzie do druhej.

Validácia

Existujú rôzne “stupne” účtov Webmoney. Registrácia napríklad poskytuje príležitosť získať záznam o prvej úrovni – certifikát aliasu. S ním môžete robiť malé výpočty a v zásade sa zoznámiť so systémom. Ďalším v hierarchii je formálny certifikát, ktorý je potrebný pre aktívnejšie účastníkov. Aby ste ho dostali, je potrebné, ako už bolo uvedené, nahrať kópie dokumentov. Otvára cestu k finančným službám systému.

V Webmoney registráciu ďalšie (v dôležitosti). Stav sa vypláca a po priamej návšteve centra certifikácie žije. Takéto centrum môže fungovať vo vašom meste, alebo to môže byť súkromný personalizátor.

Vyšší certifikát je osobný. Je potrebné prijať väčšie platby ako v prípade formálnych platieb a môže slúžiť ako základ pre väčšiu dôveru v osobu.

K dispozícii sú aj závažnejšie obchodné certifikáty v krajine ale sú poskytované majiteľom veľkých internetových služieb, niektorým finančným inštitúciám a vážnejším používateľom, ktorí sa podieľajú na internetovom obchode.

Obmedzenia

Rovnako ako pri akejkoľvek inej finančnej službe, v roku 2006 platobný systém “WebMoney” stanovuje určité limity, ktoré vám umožňujú sledovať aktivity používateľa a vykonávať nejaký druh regulačnej politiky v rámci služby. Tieto obmedzenia sú primárne spojené s potvrdením informácií o účte s množstvom informácií, ktoré používateľ poskytuje o sebe.

Ak ste napríklad mobilný telefón nespájali telefón, stiahnutie Webmoney (pre majiteľov certifikátu pseudonym a formálne) je obmedzená na 5 tisíc rubľov denne. Ak držiteľ účtu viaže telefónne číslo, tento limit sa zvýši na 15 tisíc. Rovnaké pravidlo platí aj pre ostatné meny (v ekvivalentnom ekvivalente okrem bieloruských rubľov).

Používateľ, ktorý má formálny certifikát, má právo uskutočniť transakcie až do výšky 15 tisíc rubľov bez potvrdenia čísla, zatiaľ čo špecifikácia telefónu odstráni limit a nastaví ho na 300 tisíc.

Tí, ktorí pracujú s osobným certifikátom, bez potvrdenia, majú tiež limit 15 tisíc, a tým – obmedzenie je nastavené na bar na 3 milióny rubľov za transakciu.

Tarify

Ako je známe, každá z nich má každý z nich užívateľské provízie za vykonávanie transakcií. To isté platí aj pre bankové inštitúcie. V tomto zmysle nie je komisia Webmoney výnimkou. Suma 0,8% z každej transakcie je zadržaná od užívateľa.

Komisia teda nesmie byť menšia ako1 cent a viac ako 50 dolárov (v ekvivalente iných mien). Ak vykonávate operáciu na prevod peňažných prostriedkov medzi dvoma peňaženkami rovnakého typu v rámci vášho identifikátora, neexistuje žiadna provízia v plnej výške. Rovnakým spôsobom, ak sú peniaze zasielané z jednej peňaženky v rámci jedného osvedčenia do iného (a typ certifikátu je aspoň formálny), neexistujú žiadne dodatočné poplatky za služby.

Náhradná náplň

Hovorili sme už veľa o tom, ako platobný systém, ako ho používať, kde začať a čo hľadať. Jedna otázka zostala nezverejnená. Ako sa prenáša finančné prostriedky? Ak ste napríklad otvorili svoj účet, všetky peňaženky sú na začiatku prázdne. Ako doplniť Webmoney tak, aby peniaze prišli k peňaženke, ktorú potrebujete? Čo potrebujete urobiť, ak chcete vložiť finančné prostriedky do systému?

Musím povedať, že existujú spôsoby, ako doplniť sa líšia pre každú menu. Napríklad eurobankovky môžu byť doplnené prostredníctvom terminálov NETTO v Moldavsku, TelCell – v Arménsku a pomocou karty WME. Rubles budú pripísané na účet v prípade, že ich prenesiete z ruských terminálov alebo z kariet WMR. To isté platí pre každú inú menu. Jedným z najbežnejších prostriedkov na zadávanie finančných prostriedkov sú platobné terminály v krajine, v ktorej je jedna alebo druhá mena v obehu.

Okrem toho pre všetky typy kabeliek v systéme skutočný bankový prevod do spoločnosti Webmoney. Aby ste ich mohli používať, musíte správne špecifikovať ich potreby (nájdete ich na webových stránkach spoločnosti), po uplynutí ktorých budete v priebehu niekoľkých bankových dní pripísané peňažné prostriedky v peňaženke.

Terminály a banky sú vhodné pre tých, ktorí chcú vkladať peniaze v hotovosti a dostávať v elektronickej podobe.

Pre tých, ktorí majú inú e-menu, tam sú výmenníky. Mnoho z nich, takže odporúčame používať monitorovacie služby, ktoré ukáže, kde najvýhodnejšiu sadzbu, a ako doplniť Webmoney na to najlepšie z nich.

Záver

Logika použitá v prípade doplnenia, a pracuje so záverom. Môžete získať peniaze z peňaženky WM na účet v inom EPS, môžete ich stiahnuť na kartu, získať hotovosť alebo, napríklad, preniesť na platbu za určitú službu (doplňte telefón, internet).

Recenzia

Vzhľadom na obrovskú popularitu tejto služby, nie je prekvapujúce, že sieť má veľa spätnej väzby o aktivitách spoločnosti Webmoney. Recenzie (aspoň väčšina z nich) sú pre samotný systém napísané jasne pozitívne. Ľudia chvália, ako “Webmoney” pracuje, sú spokojní so službou, radi, že máme taký pohodlný platobný nástroj. Nie je nič nové: v skutočnosti recenzie potvrdzujú len vysokú popularitu tohto nástroja internetového obchodu.

Z negatívnych recenzií sa o niektorých dozvieme nevýhody súvisiace s požiadavkami na zvýšenie certifikátu, uveďte svoje osobné údaje alebo obmedzenie operácie. To je normálne: ľudia sú nešťastní, že sú nútení prejsť na iný certifikát, že systém neumožňuje stráviť správnu sumu peňazí prostredníctvom peňaženky. Poradenstvo pre týchto používateľov: musíte vopred vedieť informácie o tom, ako je EPS usporiadané a aké sú základné pravidlá tu. Koniec koncov, je zrejmé, že Webmoney má svoje vlastné pravidlá, ktoré dodržiavajú.

Zistenie

Vo všeobecnosti uveďte ako systém nestojí za to. “WebMoney” opakovane ukladá obrovský počet ľudí, čo im umožnilo rýchlu výmenu v tých časoch, keď obchod nebol tak otvorený a prístupný, ako je dnes. Preto by sa mali týmto autorom podať poďakovanie samostatne.

Dúfajme, že všetky obmedzenia spojené s prebiehajúcimi kontrolami v systéme budú odstránené a kontrolné orgány zaostávajú za organizáciou a budú pracovať normálne, aby nám poskytli jednoduchých užívateľov čo najvyššiu možnú službu.

Chápeme, ako preniesť peniaze z Webmoney do telefónu

Pre mnohých užívateľov internetu, skoro alebo existuje neskorá otázka, ako používať elektronické peniaze. Ale to je neuveriteľne pohodlné. Je to jednoduchšie a bezpečnejšie zaplatiť v internetových obchodoch, môžete ľahko preniesť peniaze do telefónu, poslať darček priateľovi v akejkoľvek krajine. Všeobecne platí, že ak dnes dospelý nemôže robiť bez kabelky súčasnosti, potom v blízkej budúcnosti to isté možno povedať o elektronických peniazoch.

Pochopte rozhranie programu

Môžete veľa hovoriť o možnostiach elektronickej peňaženky, ale ak máte záujem o prevod peňazí na Webmoney z WebMoney, potom nie je nič jednoduchšie. Najprv musíte nainštalovať program WebMoney. Ale dnes budeme zvážiť možnosť, keď už je na počítači. Ako zvyčajne vás bude požiadané o zadanie hesla a kliknete na tlačidlo “OK”. Vykonajte túto operáciu. Samozrejme, pred prevodom peňazí z WebMoney do telefónu je potrebné doplniť svoj účet.

Po načítaní držiteľa uvidíte známe okno, ktoré odráža aktuálnu rovnováhu všetkých peňaženiek. Povedzme, že už viete, ako doplniť zostatok a máte vo svojom účte správnu sumu. Kliknite na kartu “My WebMoney”, ktorá sa nachádza po záložkách “Moje peňaženky” a “Inbox”. V ňom uvidíte všetky svoje príležitosti na vytváranie virtuálnych peňazí, tu môžu byť stráviteľné a dokonca aj na úver.

Mnoho príležitostí

Okrem toho, rovnako ako u WebMoney, peniaze prenesiete telefón, stále môžete platiť za náklady na inžinierske siete, platiť hosting a dokonca aj objednať kyticu s kvetmi. Ale späť k telefónu. Vyberte kartu “Mobilné pripojenie” a potom prejdite na webovú stránku svojho operátora. Ak nepoznáte operátora, ľahko sa môžete dozvedieť o špeciálnych zdrojoch v sieti alebo o zadaní prvých číslic svojho čísla na vyhľadávacom paneli systému Yandex.

Zostatok opäť naplníme

Na webových stránkach mobilného operátora, ktorý potrebujete zobrazí telefónne číslo a požadovanú sumu pre prenos. Kliknite na tlačidlo “Ďalej” a zadajte číselný kód do požadovaného okna. Na poslednej obrazovke budete musieť zadať peňaženku, z ktorej budú peniaze stiahnuté. Ak máte obavy o bezpečnosť svojej virtuálnej peňaženky, budete vyzvaní, aby ste zadali kód do špeciálneho okna, ktoré bolo odoslané prostredníctvom SMS na vaše telefónne číslo. To je dobrý spôsob, ako zabezpečiť peniaze na vašom účte od skúsených hackerov.

Takže s otázkou, ako prevádzať peniaze z Webmoney po telefóne sme to vyriešili. Podobne môžete doplniť zostatok ľubovoľného telefónneho čísla, stačí poznať operátora komunikácie. Počas platby je z vášho účtu odstránená štandardná provízia systému. Vo väčšine prípadov ide o 0,8%. Ak je však vaša suma nižšia ako 100 rubľov a služba SMS sa používa na potvrdenie platby, provízia bude najmenej 1,5 rubľov. V tomto prípade, dokonca 101 rubľov platiť viac ziskových, Komisia bude len 0,81 rubľov.

Na záver …

Pomocou virtuálnych peňazí môžete zaplatiť stovky ďalších služieb, nákup v internetových obchodoch veci, ktoré potrebujete, atď. Princíp konania je rovnaký. Odpoveď na otázku, ako presunúť peniaze do služby WebMoney z WebMoney, je teda celkom jednoduchá. Každý používateľ s účtom na tomto zdroji bude túto úlohu zvládnuť.

Niekoľko populárnych spôsobov, ako získať peniaze z Webmoney

Tí, ktorí už dlho pracujú tento alebo ten elektronický obchod, si dlho našli najlepší spôsob ako stiahnuť peniaze od spoločnosti Webmoney. Pre tých, ktorí len vyskúšajú svoje šťastie v internetových aktivitách, ale nevedia, ako ďalšiu hotovosť e-menu, bude veľmi užitočné niekoľko odporúčaní. V skutočnosti to nič zďaleka nie je zložité. Všetko, čo potrebujete mať, je banková plastová karta. Ale to nie je potrebné, pretože existujú spôsoby vyberania a bez karty. Ale o všetkom v poriadku.

Takže ste začal pracovať na internete, otvorili sa peniaze v platobnom systéme a už dostali prvé peniaze. Teraz ju držte v náručí, nie? Existuje niekoľko spôsobov, ako zarobiť Webmoney. Jednou z nich je výmena vašich elektronických prostriedkov do reálnych predajní alebo zmenárne. Existujú v takmer každom meste. Ich zoznam sa nachádza na webovej stránke Webmoney na karte “Viac”. Po kliknutí na neho sa zobrazí ponuka, v ktorej musíte vybrať možnosť “Výstup”. Na otvorenej stránke, medzi najobľúbenejšie spôsoby výberu, zvoľte “Exchange points and dealers”. Kliknite v tomto záhlaví na typ meny, ktorú potrebujete na výmenu a pred otvorením zoznamu krajín a oblastí. Vyberte si ten, ktorý potrebujete, a uvidíte, či je vaše mesto v zobrazenom zozname. Ak existuje, vedľa neho uvidíte odkaz na adresu výmeny. Ak vaše mesto nie je k dispozícii, potom vám tento spôsob, ako vyberať peniaze z Webmoney, vám nevyhovuje, potrebujete iný.

Pokúste sa preniesť finančné prostriedky na bankovú kartu. Pozrite sa, ktoré banky systém funguje kliknutím na požadovanú menu v sekcii “Banková karta”. Ak má vaše mesto jednu z týchto bánk, môžete z nich vytvoriť kartu a pripojiť ju k systému podľa pokynov. Získané finančné prostriedky budú okamžite prijaté, hneď ako vyberiete Webmoney na kartu. Ak máte kartu Visa vydanú ľubovoľnou inou bankou, môžete ju prepojiť aj s Webmoney, ale peniaze v takomto prípade budú o niečo dlhšie – z jedného na tri dni. Budete sa však vyhýbať bankovej provízie. Samotný systém Komisie je 0,8% z výšky výberu, preto si to pamätajte pri pokladaní takýmto spôsobom.

Ďalšou možnosťou je výber peňazí Webmoney môže byť online služba, ktorá vám umožní zobraziť akúkoľvek elektronickú menu na rubľovej karte (napríklad Obmenov.com a ďalšie). Zoznam bánk, s ktorými funguje takýto systém, je k dispozícii na svojej internetovej stránke. Tieto služby navyše umožňujú čerpať finančné prostriedky z iných platobných systémov za pomerne výhodnú cenu. Peniaze sú uložené na váš kartový účet do troch minút. Avšak, s ich pomocou môžete prevádzať financie len na svoju vlastnú kartu, to je povinná podmienka. Pri registrácii na tento zdroj je preto potrebné vložiť spoľahlivé informácie, ktoré sa musia zhodovať s údajmi zadanými pri registrácii peňaženky Webmoney.

Ak tieto spôsoby, ako vyberať peniaze z Webmoney,z nejakého dôvodu sa vám nepáči, môžete použiť obvyklý poštový poriadok. Ale to vám vyhovuje, ak odvodíte rubľov alebo hrivny a ak ste pripravení, okrem komisie Webmoney, platiť províziu poštou, a to celkovo bude predstavovať viac ako 3% z čiastky. Peniaze budú od 2 do 5 dní. Ak vytlačíte eurá alebo doláre, pošta nebude pracovať pre vás. V tomto prípade môžete službu Western Union použiť. Záujem o prevod tu je tiež slušný a doba prijatia je asi dva dni.

Možno sú to najobľúbenejšie spôsoby výstupu elektronických peňazí. Na webovej stránke Webmoney sa môžete podrobnejšie zoznámiť s týmito metódami, alebo si možno vybrať inú. Ale podľa nášho názoru, stále najpohodlnejšie a najlacnejšie je výber na banku plastové karty.

Reklamy

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *