Ochráňte vašu rodinu pred komármi pomocou jedinečnej a neškodnej LED bionickej lampy!

Loading

Stále vás otravuje nepríjemný hmyz?
Komáre sú postrachom najmä počas horúcich letných dní. Nie sú len otravné, ale tiež nebezpečné pre vaše zdravie! Komáre totiž môžu prenášať smrteľné choroby, ako napríklad maláriu alebo rôzne typy horúčok. Jedno uštipnutie môže byť fatálne. Práve preto je nesmierne dôležité vyhnúť sa tomuto hmyzu počas vášho pobytu vonku.

Komáre sú vážnou hrozbou pre vaše zdravie
Ako sa dá znížiť počet uštipnutí a zároveň sa ochrániť pred chorobami prenášanými komármi? Komáre sú tu už milióny rokov, a pre človeka je to jeden z najotravnejších druhov hmyzu. Ich uštipnutie vám nespôsobí len nepohodlie alebo štípanec na vašej pokožke. Komáre môžu byť prenášačmi chorôb, akými sú napríklad vírus Zika, malária, a iné, a ich uštipnutie môže tiež spôsobiť vážnu alergickú reakciu, ktorá je nebezpečná pre zdravie človeka.

Už vás žiaden ďalší komár neuštipne!
map-img
Dnes sa pred komármi môžete ochrániť veľmi jednoducho a aj veľmi bezpečne! Moskitrap je najlepším riešením, ktoré odpudí všetok hmyz ďaleko od vášho domova a rodiny, a ochráni tak váš dom aj pred mnohými chorobami. Zariadenie obsahuje 360-stupňové UV svetlo, ktoré účinne omámi všetok hmyz a prinesie bezstarostné pohodlie do vášho domu. Takto si budete môcť byť istí, že vaša rodina sa môže v lete bezpečne zabávať kdekoľvek a kedykoľvek bez toho, aby vás otravovali komáre.

Výhody zariadenia Moskitrap
360° pokrytie okolia, ktoré zaručí, že sa k vám nedostanú žiadne komáre. Keď sa dostanú dovnútra, nedokážu odtiaľ ujsť.

Šikovný a tichý nasávací ventilačný otvor ich vtiahne dnu do nádobky pre komáre, z ktorej niet úniku.

Metóda dehydratácie bez použitia chemikálií je dvakrát účinnejšia oproti iným interiérovým lapačom komárov.
Hoci chemické spreje a repelenty do zástrčky fungujú dobre, často majú nepríjemný zápach a môžu byť škodlivé pre zdravie vašej rodiny. Moskitrap nepoužíva žiadne chemikálie, aby sa zbavil problému s komármi. Je to hygienické zariadenie, ktoré sa jednoducho čistí a môže sa použiť všade.

Vďaka jeho praktickému a štýlovému dizajnu ho môžete nainštalovať do každej miestnosti vo vašom dome alebo v kancelárii, a jednoducho ho aj môžete prenášať. Inými slovami – je to ideálny produkt na použitie vonku aj vnútri.

Moskitrap pracuje vďaka energii z elektrickej zástrčky, počítača alebo powerbanky cez USB. Nemusíte sa teda starať o nabíjanie batérií alebo ich výmenu. Namiesto toho zabezpečte, aby ste mali poruke powerbanku alebo USB port, a Moskitrap urobí všetko ostatné za vás.

Kupujte u Slovenského predajcu: plasice.sk