Detektor mobilného telefónu alebo detektor GSM, GPS rušenia ? Jammer detector EU

Loading

Do predaja www.sigint.sk sa ale dostalo aj technicky pokročilé zariadenie a to Jammer GPS, GSM detektor, detekcia GSM rušenia.

Bežný typ detektora rušičky signálu odhaľujúci zlomyseľné mobily/ GPS prerušenia pripojenia

Čo v prípade, ak zločinec používa rušičku signálu na blokovanie mobilu/ GPS pripojenia systému GPS sledovania a internet?

Fleet management používa GPS sledovacie systémy na nákladných automobiloch, prívesoch, dodávkach a automobiloch na prenájom. Pomocou neustálej kontroly aktualizuje informácie o polohách a určeniach vozidiel, ktoré sa odchyľujú alebo miznú z plánovaných trás alebo križujú konkrétne obmedzenia.

Šikovný zločinec využíva GPS/ GSM mobil na prerušenie komunikácie medzi vozidlom a riadiacim centrom, aby ukradol drahé automobily a nákladné automobily prepravujúce cenné náklady.

Tento jednoduchý typ detektora rušenia signálu je vyrobený na prevenciu proti zločincom, ktorí používajú rušičky signálu na blokovanie mobilov a GPS pripojenia GPS sledovacieho systému. Toto zariadenie bude vysielať varovania (varovná spúšť) o pokuse o krádež/ lúpež späť do riadiaceho centra, pred tým, než GPS sledovací systém bude zablokovaný.

Technické údaje:
Veľkosť veľkosť: dĺžka x šírka x výška : 9 x 5 x 1.7 cm
Hmotnosť okolo 60 g
Energia 12V ~ 24V DC, 50 mA
Detekcia frekvencie Širokopásmová rušička v GPS a mobilných frekvenčných pásmach
Výstup alarmu 1.0 A relé s NO-NC výstupom

 {youtube}MvxAXOsChk0{/youtube}

Vlastnosti:
Bez zásahu do digitálneho signálu:
Tento detektor rušenia signálu nebude zasahovať do digitálneho signálu, nezapríčiní žiadny falošný poplach, ak niekto nablízku bude používať mobilný telefón alebo bude mať nainštalovaný prístroj v prostredí s WiFi alebo Bluetooth, atď.

Výstup alarmu:
Tento prístroj má na výber NO (Normal Open) a NC (Normal Close) relé.

Reklamy
Reklamy

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *