Spoliehate sa pri ochrane auta na GPS signál? Takto jednoducho sa dá zrušiť

Loading

Na trhu s dodatočným zabezpečením auta existuje množstvo systémov. Niektoré z nich sľubujú ochranu vozidla na základe vysielania GPS alebo GSM signálu. No ten sa dá pomocou rušičky signálu zneškodniť bez väčších problémov.

Ako funguje rušička?

Rušička signálu využíva frekvenciu, ktorá je v rovnakom rozsahu ako diaľkové ovládanie, ale má vyšší vysielací výkon. To spôsobuje, že signál z vášho diaľkové ovládača k autu nedorazí, lebo mu v tom bráni silnejší signál.

Signál GPS alebo GSM vie zlodej prerušiť na niekoľko hodín. Počas tejto doby váš automobil jednoducho zmizne z digitálnej mapy. Aj keď zabezpečovací systém naďalej ukazuje majiteľovi, že jeho auto sa nachádza tam, kde ho naposledy zaparkoval, po príchode na miesto nájde len prázdne státie.

Tento spôsob kradnutia je u zlodejov áut veľmi obľúbený, lebo je  pomerne nenáročný a nevyžaduje žiadne komplikované a finančne náročné vybavenie. Rušičku je možné zakúpiť na internete, dokonca sa dá vyrobiť aj podomácky.

Ako si lepšie ochrániť vozidlo?

Zaobstarajte si také zabezpečenie, ktoré funguje nielen na elektrickom, ale aj mechanickom princípe. Jedným z takýchto zabezpečení je VAMPIRE Lite. Technológa, na ktorej je postavený, má až 30 ročnú históriu, a za ten čas sa hrdí titulom neprekonaného zabezpečenia.

Čo je VAMPIRE Lite?

VAMPIRE Lite je najmodernejšia verzia zabezpečovacieho systému proti krádeži áut. Toto 7 cestné elektro-mechanické zabezpečenie dokáže naraz blokovať až 7 častí automobilu pod elektromechanickou kombináciou. Vďaka tomu dokonale ochráni vaše vozidlo pred každým možným spôsobom krádeže.

Čo robí Vampire LITE neprekonateľným?

Tento 100 %-ný zabezpečovací systém proti krádeži áut funguje na 2 princípoch:

1. Princíp kombinatoriky

V každom vozidle sú blokované iné časti motora. Zlodej áut by potreboval desiatky hodín na zistenie a prelomenie tejto ochrany.

2. Princíp unikátnosti

Reklamy

Každé vozidlo je zabezpečené jedinečne. Vďaka tomu zlodej nedokáže tento mechanizmus identifikovať ani v prípade, že by si rovnaký model auta s nainštalovaným systémom VAMPIRE Lite rozobral doma v garáži.

Jednorázová investícia, žiadne mesačné poplatky

VAMPIRE Lite predstavuje jednorazovú investíciu, ktorá si nevyžaduje žiadne ďalšie poplatky, či už za prevádzku alebo aktualizáciu systému. Jeho cena závisí od značky a modelu auta.

Alebo použite lacné vychytávky z Aliexpress.sk

(Zdroj: ides.cz)

Reklamy

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *