Ako zmeniť číslo IMEI na akomkoľvek mobilnom telefóne pomocou nástroja

Loading

Ponúkneme vám nový spôsob, ako zmeniť číslo IMEI na vašom mobilnom telefóne.

Na tejto stránke vám poskytneme softvér IMEI meniča, ktorý je k dispozícii na bezplatné stiahnutie. Táto zmena postupu IMEI umožňuje veľmi rýchlu a jednoduchú aplikáciu našich nástrojov. Proces zmeny je veľmi jednoduchý. Najprv však musíme vysvetliť všetko o čísle IMEI.


IMEI – medzinárodné identifikačné číslo mobilného zariadenia, ktoré má každý mobilný telefón. Väčšina mobilných zariadení používa 15-ciferné kombinované čísla IMEI, ale v niektorých prípadoch môžete nájsť konkrétne bunkové zariadenia, ktoré obsahujú ešte dlhšie čísla IMEI. Číslo IMEI je skutočne dôležité v prípade, že sa niektorý mobilný telefón požívateľ nahlási ako ukradnutý alebo stratený. Polícia alebo spoločnosť poskytujúca mobilné telefóny môžu zakázať prístup telefónov k určitej špecifickej sieti. Vďaka nášmu najnovšiemu technologickému softvéru na zmenu čísla IMEI môžete spoločnosť mobilných telefónov oklamať zmenou čísla IMEI, môžete znova začať používať zariadenie s mobilným telefónom.

Po použití nášho nástroja bude mať váš mobilný telefón nové číslo IMEI. Je to spôsob, ako získať úplne nové zariadenia mobilných telefónov. Spoločnosť mobilných telefónov nebude mať pre váš prístroj k dispozícii žiadne informácie. Budete mať úplne novú bunku, ktorá nie je hlásená ako stratená alebo ukradnutá. Tento postup zmeny čísla IMEI môže odstrániť zámok na vašom mobilnom zariadení. Tento nástroj funguje na akomkoľvek mobilnom telefóne, ktorý nemá toto číslo, bez ohľadu na model mobilného telefónu. Táto zmena čísla IMEI pracuje na uzamknutom mobilnom telefóne na akomkoľvek výrobcovi na svete. Ak chcete používať tento vynikajúci softvérový nástroj, musíte urobiť postup krok za krokom.

Ak chcete začať meniť číslo IMEI, musíte poznať svoje vlastné číslo. Najjednoduchší spôsob, ako nájsť číslo IMEI, je skúsiť vytočiť číslo * # 06 # na klávesnici. Napíšte si číslo, aby ste ho mohli použiť v procese zmeny. Keď budete mať svoje číslo, musíte si nástroj stiahnuť do svojho počítača a dokončiť proces opísaný nižšie v programe krok za krokom. Teraz je veľmi ľahké uložiť svoje osobné informácie pre seba. Nemusíte ju zdieľať s nejakou spoločnosťou zaoberajúcou sa mobilným telefónom alebo inou spoločnosťou zaoberajúcou sa špionážnym programom pre mobilné telefóny. Ďalej môžete ďalej využívať výhody meniča čísel IMEI.

 

Tento nástroj bude veľmi jednoduchý.
Túto softvérovú aplikáciu si môžete stiahnuť do svojho počítača, notebooku, tabletu alebo mobilného telefónu v ľubovoľnom operačnom systéme.

 

Ako zmeniť číslo IMEI

  1. Do svojho zariadenia stiahnite softvér na zmenu čísla IMEI
  2. Potom pripojte svoje mobilné zariadenie k počítaču, notebooku alebo tabletu pomocou kábla USB
  3. Výsledkom je spustenie meniča IMEI na vašom zariadení
  4. Potom vložte svoje číslo IMEI, krajinu a dopravcu do prázdnych priestorov
  5. Nakoniec kliknite na tlačidlo ZMENA
  6. Po zmene procesu IMEI získate nový kód IMEI v okne meniča
  7. Spustite svoj mobilný telefón a vložte akúkoľvek SIM kartu
  8. Použite svoj mobilný telefón ?

Výhody zmeny čísla IMEI

Ak zmeníte číslo IMEI, získate väčšie šance:

  • Môžete tiež odblokovať mobilný telefón v určitej sieti
  • Môžete získať informácie o nejakom mobilnom telefóne, ktorý chcete rozlúštiť – vedieť, či bol mobilný telefón ukradnutý alebo stratený alebo je nahlásený
  • Môžete sa rozlúčiť s lacným mobilným telefónom, zmeniť jeho číslo IMEI a používať ho – skvelý mobilný telefón získate veľmi lacno

{googleads right}

Reklamy

Tento postup zmeny čísla IMEI je najlepší, ako ho môžete nájsť na internete zadarmo. Teraz môžete začať využívať výhody meniča čísiel IMEI. Menič pracuje na akejkoľvek verzii pre Android alebo iOS, takže môžete zmeniť číslo IMEI na ľubovoľnom mobilnom telefóne alebo iPhone.

Zdroj: unlockphonetool.com

Reklamy

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *