Čo je Darket a prečo od neho potrebujete svoju spoločnosť chrániť

Loading

V poslednej dobe sa užívatelia stále viac zaujímajú o anonymné siete – Darket. To nie je náhodou, pretože Roskomnadzor nie je obrad s užívateľmi a zdrojmi, ktorí sa snažia “chrániť” od pirátskeho obsahu, zatvorenie veľkého počtu populárnych a zaujímavých miest. V tomto článku sa dozviete, aký je to druh dokovania a jeho oficiálnych stránok v ruštine.

Mnohí zrejme počuli, že to nebolo možné dostať sa do Darketu z bežného prehliadača. Tá vec je, že anonymná sieť má ďalšie princípy architektúry. Sú zapojené celkom iné protokoly, ktoré sú populárne pre prehliadače ako Opera, Mozilla Firefox, Google Chrome, ale tie ich nepodporujú. Ak chcete otvoriť jeden z webov v Darknet, môžete použiť prehliadač Tor. Má oficiálne stránky https://www.torproject.org/. Ak chcete stiahnuť, prejdite do sekcie “Download”.

Oficiálna straka prehliadača Tor.

Na Darknete má názov stránok iný vzhľad. Tu je vaše doména zóny: .2p, .Onion a ďalšie. Ak sa chcete dostať na takéto stránky, musíte si stiahnuť prehliadač Tor, spustiť a zadať jednu z “tieňových sietí”. Populárnu stránku na Darknete nájdete na mnohých zdrojov vrátane oficiálneho a ruského. Tu sú 2 odkazy, kde sú katalógy týchto lokalít: http://darkach.net, http://hiddenwikitor.org/. Môžete si na nich prečítať, že základňa je často aktualizovaná. Je to preto, že prostriedky na stránkach často existujú krátku dobu. Mnoho navrhovaných odkazov už nefunguje.

Ide o meradlo bezpečnosti pre tých, ktorí ju orgánmi nechcú ovplyvniť. V Európe bola vykonaná štúdia, v ktorej bolo považované za viac ako 8 tisíc referencií s názvami domén .ONION. A robotníci boli len na 4 tisíc odkazov. Darknet nie je považovaný za súčasť globálnej siete. Existuje oddelene a neumožňuje prístup zvonku.

Existuje oficiálne miesto “Tieňová sieť” Darknet?

Na internete nie je žiadna oficiálna webová stránka DARKNET! Koniec koncov, on je to mimo. Jedna z populárnych spravodajských stránok podrobne rozpráva o tomto fenoméne podľa nasledujúceho odkazu http://darknet.lenta.ru/. Ak chcete získať informácie, kliknite na odkaz “Enter”. Tu si môžete prečítať históriu Darknetu, ktorý pre obsah nie je obyčajnou časťou internetu.

Hlavná stránka Darknet.lenta.ru

Väčšina obsahu “tieňovej sieti” je pornografia v inej podobe, šírenie drog, zbraní a iných zakázaných tovarov a služieb. Toto je miesto, kde nájdete fóra rôznych skupín zakázaných úradov a sekty. Mnoho takých zdrojov jednoducho na normálny web nepatria. Mali by ste poznať aspoň ich heslo. Väčšina stránok má bizarné názvy. Napríklad odkaz Wikipedia vnútri Darknet vyzerá takto: http://wiki5kauuihowqi5.onion. A to je ďalší jednoduchý príklad. Existujú miesta, ktorých názov je jednoducho zo sady znakov.

Mena a obsah na Darknete

Sociálni výskumníci internetu zistili, že zložka internetu obvyklé pre nás je len 4% z celkovej zložky siete. To znamená, že sú to všetky stránky, ktoré môžeme nájsť v ľubovoľnom vyhľadávači. Zvyšok priestoru berie DeepWeb a Darknet.

Deepweb je súčasťou internetu (weby, fóra), ktorá nie je indexovaná vyhľadávačmi, ako je Google, Yandex a ďalšie. Jedná sa o rovnaké stránky, ale nenájdete ich prostredníctvom vyhľadávačov.

Takto získajú určitú hodnotu pre tých, ktorí nechcú byť všimnutí regulačnými orgánmi. Najčastejšie tu nájdete hacknuté programy, diskutovacie miestnosti o príliš akútnych sociálnych témach, šírenie hacknutých kont sociálnych sietí a druhého.

Môžete si kúpiť čokoľvek na Darknetu. Z účtov internetových peňaženiek na strelné zbrane. Hlavná mena pre výpočty je Bitcoin. Nie je náhodne vybraný, pretože platby je takmer nemožné trasovať. Nezistí, kto sa ich dopustil. V Darknetu nie je toľko miest. A nie všetky z nich súvisia s trestnou činnosťou. Tu nájdete rozsiahle knihy a knižnice, filmy, rovnako ako fóra, kde sú diskutované rôzne témy. To je možno jediné miesto, kde sloboda prejavu nie je prázdny zvuk.

Reklamy

Ostatné programy, ktorými sa môžete dostať do siete

Kardinálny rozdiel, ktorý bude pochádzať z globálnej siete je ten, že používateľ odošle požiadavku na server (a to ako na internete), ale iným dôveryhodným počítačom (PIR). Počítač, ktorý vám umožní spracovať a odoslať svoju požiadavku, musí mať špeciálny program (tor alebo iné). Sieť je teda vybudovaná z užívateľov, ktorí majú čas od času špeciálneho klienta. Okrem siete existuje darknet a ďalšie podobné veci ako sú retroshare, Freenetu, I2P. Všetky sú to peergingové siete, ktoré vám umožnia organizovať rýchlu a bezpečnú výmenu dát medzi počítačmi.

Existujú niektoré ďalšie softvérové produkty, ktoré vám pomôžu dostať sa do peer-to-peer siete. Oficiálne webové stránky v ruskom jednému z nich je https://geti2p.net/ru/.

Chcete vedieť, čo je tmavý web a ako k nemu získať prístup? Listovo hovoríme podrobne, krok za krokom o najlepšom a bezpečnom spôsobe prístupu k temnému webu, od Nastavenia TOR a výbere služby VPN pred tým, než je potrebné pripojiť ďalšie úsilie, aby zostali anonymné.

V skutočnosti je prístup k temnému webu celkom jednoduchý. Ale ešte jednoduchšie je byť v ňom zistený, ak neprídete opatrenia.

Podľa štúdií je širokej verejnosti viditeľné iba 4% celého internetu. To znamená, že zvyšných 96% internetu spadá na tzv. “Hlboký web” (neviditeľný web). Ale poďme sa zaoberať terminológiou.

Čo je to povrchový web?

CLEAR WEB / CLEAR NET / Surve WEB je obvyklý internet, World Wide Web, kde visíte každý deň a robíte každodenné veci: Skontrolujete poštu, chodíte na Facebook a Twitter, nakupujete na Amazone atď. Všetky stránky a stránky, ktoré “vidí” vyhľadávač, ako je Google, sú umiestnené v povrchovom webe (povrchový internet).

Čo je hlboký web?

Hlboký web, “Deep Web” je internetová podtrieda, stránky, ktoré nemožno nájsť vo vyhľadávačoch, ako je Google. To zahŕňa všetky stránky, ktoré sú uzamknuté pre zahraničných užívateľov s Windows, všetky stránky firiem vytvorených pre interné použitie. Najviac hlbokých webových zdrojov nepredstavuje nič nezákonného.

Čo je tmavý web alebo darknet?

Dark Web je hlboká webová podtrieda obsahujúca všetky druhy miest, legitímne a nezákonné. To zahŕňa čierne trhy, kde sa predávajú lieky, falšovaný tovar a zbrane, rovnako ako Hackerove stránky, stránky pre dospelých, Bitcoin mixéry a dokonca aj stránky pre prenájom vrahov. Rôzne lokality v tmavom webe sú niekedy prekvapením. Ale váš vyhľadávač, ktorý by fungoval rovnako ako Google v “obyčajnom” internete, neexistuje tmavý web.

Ak potrebujete prístup k webom čierneho trhu alebo zdrojom Darknet (s doménou .Onion), potom musíte ísť na tmavý web pomocou siete Tor prostredníctvom prehliadača Tor. Toto je najčastejšie používaný webový prehliadač v tmavom webe.

Ako pristupovať k temnému webu?

Krok 1

Ak chcete začať, pripojte sa napríklad k spoľahlivej VPN, a používajte ju po celý čas, bez ohľadu na to, či pracujete cez Tor alebo nie. Môžete si vybrať najvhodnejší VPN pre použitie s \ u200b \ u200bTorem. Mali by ste vážne strážiť svoju anonymitu a zabezpečenia, ak navštívite temnú sieť.

Reklamy

Nemyslite si, že poskytovatelia internetových služieb a orgánov presadzovania práva sa nesnaží sledovať tých, ktorí používajú tor pre prístup k temnému webu. Okrem toho majú to celkom dobre, takže úloha zjednoduhšia.

Upozorňujeme, že nedávno sa stala vedomou zraniteľnosťou Tor, ktorý odhaľuje vašu skutočnú IP adresu, a to zase môže viesť k vášmu skutočnému miesto, ba až k vášmu menu. Ak už máte prehliadač Tor, okamžite ho aktualizujte. Chyby zabezpečenia, najčastejšie sa dejú len v Tor.

Pri používaní VPN budú vaše akcie v Darknet skryté od poskytovateľa internetu a vládnych agentúr, pretože všetky vaše dáta budú šifrované. Nikomu ani nenapadne, že používate Tor, nehovoriac o skutočnosti, že prezeráte trhy Darknet.

Je to ešte lepšie, že VPN vám poskytuje falošnú IP adresu, registrovanú všeobecne v inej krajine. Preto aj keby riziko Tor je riskantné, budete jednoducho poslaní na iné miesto, ktoré s vami v skutočnosti nie je nijako spojené.

Ďalšou výhodou použitia VPN je zabránenie útokom hackerov, krádeže osobnosti, rovnako ako osobné súbory a fotky z počítača.

Musíte použiť dobrú službu VPN, ktorá nevyžaduje autorizáciu, funguje rýchlo, najlepšie prijíma bitcoins, aby používateľ zaplatil, má prepínač pre únik DNS kompatibilné s torom.

Krok 2

Nemôžete pristupovať k temnému webe pomocou bežného prehliadača, ako je Internet Explorer alebo Google Chrome. Ak chcete zadať tmavý web, musíte si stiahnuť prehliadač Tor. Ale sťahujte len z oficiálneho webu!

Zatvorte všetky okná a aplikácie, ktoré sú pripojené k celosvetovej sieti, vrátane Skype, OnedRive, Icloud atď. Otvorte aplikáciu VPN a pripojte sa k inému umiestneniu, než kde ste. Uistite sa, že používate protokol OpenVPN, pretože je najvhodnější.

Potom otvorte obvyklý prehliadač a následne stiahnite inštalačné súbory Tor.

Krok 3

Prevziatie balíka prehliadača Tor do počítača alebo notebooku. Po dokončení stiahnutí dvakrát kliknite na prevzatý súbor, vyberte cieľovú zložku (zložka, ktorej chcete prehliadač extrahovať) a potvrďte inštaláciu.

Krok 4

Spustite prehliadač Tor. Otvorte zložku, ktorú ste odstránili a spustite ju. Stránka Štart Tor sa otvorí v novom okne. Pripojenie k sieti prostredníctvom Tor, podľa jednoduchých pokynov.

Teraz máte dobrú úroveň anonymity a zabezpečenia a môžete pristupovať k tmavým webom.

A teraz by ste chceli ísť na niektoré z miest tmavého webu …

Nižšie sa môžete zoznámiť s temným čistým trhom k návšteve niektorých stránok. Mnoho domén existuje krátky čas alebo sa často “pohybujú”.

Silk Road – http://silkroad7rn2puhj.onion/; Dream trhu – http://4buzlb3uhrjby2sb.onion/?ai\u003d552713; Imperial Market – http://empiremktxgjovhm.onion/; Rodor – http://xuytcbrwbxbxwnbu.onion / (ruský trh).

Ak chcete ísť na niektoré tmavé webové trhy, musíte nasledovať správu pre konkrétny trh, pretože to je presne to, že vám to povie, čo robiť pre registráciu, zobraziť ponuky, atď.

Ak hľadáte väčší zoznam skrytých odkazov “Deep Web”, ten je uvedený nižšie.

Jedná sa o jeden z najväčších zoznamov osvedčených zdrojov DarkWebnews.com s rozšírením .Onion v Darknet s funkciou vyhľadávania, názov stránky, jeho stav, opis, kategória. Ale pracujú alebo nie – to je doposiaľ neznáme.

Jedná sa o všetky potrebné kroky k bezpečnému prístupu na tmavý web, ale existujú niektoré dôležitejšie body, ktoré potrebujete vedieť …

Bitcoin a nakupovanie v tmavom webu

Ak ste šli na Dark Web kúpiť niečo, potom na to budete musieť použiť CryptoCurrency a Bitcoin je najpoužívanejší z kryptocurrency v tmavom webe.

Nákup digitálnych mien je samostatným témou, nebudeme sa do nej ponárať, ale existuje jedna hodnotná rada, čo robiť, keď je váš účet okamžite uzavretý a nestratili ste svoje peniaze.

Nikdy neposielajte CryptoCurrency priamo z vášho účtu (kde si kúpite tokeny) niekde v Darknet, a tiež nikdy neodosielajte tokeny priamo z ľubovoľného bodu Darknet na svoj účet. Inak bude možné okamžite povedať, odkiaľ prišli mince. Musíte poslať tokeny skrze burzu v peňaženke a z peňaženky už na tmavom webe a naopak.

Dalšie bezpečnostné kroky v DARFETNET

Krok 5

Nemeňte veľkosť okna prehliadača Tor, ak sa vám nepáči šteklenie nervov. Špeciálne služby majú špeciálne programy, ktoré môžu určiť veľkosť okna, ktorý prehliadač používa pre osobu. Rôzne veľkosť Predvoleného okna Tor umožňuje udržiavať inkognito.

Krok 6

Spomeňte si na to, že tor nemusí byť 100% anonymný. V nastavení prehliadača budete musieť zakázať JavaScript.

Krok 7

Odpojte webovú kameru alebo ju prejdite čiernou stuhou. V opačnom prípade môžete byť prekvapení, že sa vaše intímne fotografie použijú pre vydieranie.

Krok 8

Tiež odpojte mikrofón.

Krok 9

Nikdy nepoužívajte svoje skutočné meno, fotografie, e-mail a ani heslo, ktoré ste použili predtým v tmavom webe. To je najrýchlejší spôsob, ako vás sledovať. Použite anonymné e-mailové konto a prezývky, ktoré nemajú žiadny vzťah k vám a ktoré ste nikdy predtým nepoužili.

Krok 10

Ak použijete tor na tmavom webe pre niečo iné, \ u200b \ u200b, mali by ste vážne premýšľať o svojom súkromí a bezpečnosti.

Posledných 10 rokov sa v histórii siete stali najohavnejšie. Počas tohto obdobia došlo k obrovskému počtu objavov a škandálov. To všetko sa to stalo, na našej virtuálnej “krajine”. Ale mnohí vedia, že existuje jeho “temná strana”. Dnes budeme hovoriť o tom, čo je Darcnet.

Základné informácie

Je známe, že tento koncept môže byť interpretovaný rôznymi spôsobmi. Po prvé, Darc * je špeciálna súkromná sieť, ktorá má bezpečné spojenie a je stanovená medzi dôveryhodnými osobnosťami. Oni sú často nazývaní “priateľmi”.

Čo je Darket? Existujú neštandardné protokoly a prístavy. Hlavným rysom tohto zdroja je anonymita. Rozlišuje sa od všetkých známych sietí tým, že zdieľanie súborov je vykonané anonymne, a preto môžu všetci užívatelia voľne komunikovať.

Rozdiel

Zo všetkých vyššie uvedených, stane sa jasné, že tento zdroj je často použiteľný v prípadoch, keď musíte niečo skryť. V súlade s tým sa vykonáva akákoľvek nezákonná činnosť. Darknet sa stáva súčasťou neziskových sietí a môže byť spojená s “Podzemnou” komunikáciou a technológiou.

Stalo sa tak, že nie je ľahké sa vysporiadať so všetkou terminológiou. Väčšina obvyklých užívateľov Link Darknet s hlbokým webom. To je tiež pripisované tmavému webu. Na jednej strane sú tieto všetky koncepty veľmi často synonymom, keď sa snaží vysvetliť hlavné javy siete. Na druhú stranu, každý z týchto konceptov má svoj výklad, ktorý je žiaduce rozdeliť. Čo znamená?

Hlboký web je fenomén, ktorý popisuje veľa webových stránok, ktoré nie sú naskenované vyhľadávačom. To tiež atribútom “Deep Web”, ktorý je prezentovaný s webovými stránkami vytvorenými požiadavkami na online databázy.

Tmavý web je “tmavý web”. Je reprezentované segmenty siete, ktoré vyžadujú špeciálny softvér pre voľný prístup, ale všetky dáta sa týkajú zdieľané siete.

Dejiny

Čo je teda Darket a ako sa tam dostať? Je zrejmé, že existuje určitý fenomén, ktorý existuje dlho. U ľudí sa často nazýva “tmavý internet”.

Samotný termín bol vytvorený vo vzdialenom 70. roku minulého storočia. Pre bezpečnosť bola interpretovaná ako súčasť sietí izolovaných z ARPANETu.

Posledný koncept označuje počítačovú sieť, ktorú americkí odborníci vyvinuli v roku 1969. Vzhľadom na to, že štúdia neskôr ukázali výskum, kde existuje vysoká pravdepodobnosť, že tento vynález sa stal moderným prototypom internetu ako taký.

Tieto siete v tej dobe mohli slobodne zhromažďovať potrebné dáta z ARPANETu, ale zároveň zostal anonymný voči návštevníkom. Väčšinu popularity získala v roku 2002. Potom zamestnanci spoločnosti Microsoft zverejnil vhodnú prácu. V ňom, experti demontovali Darcnet pre niekoľko základných myšlienok:

  • Objekty, ktoré sú k dispozícii všetkým užívateľom, je možné k nim previesť, ak dostanete zodpovedajúce povolenie kopírovania.
  • Užívateľ môže voľne kopírovať súbory (pokiaľ je to možné).
  • Existujú niektoré kanály pre užívateľov s vysokou šírkou pásma.

Použitie

Hovorí sa, že ľudia chcú vedieť, ako sa dostať do Darcnete, z týchto troch dôvodov:

  • Získať súkromie a vyhnúť sa politickej represii.
  • Dokončenie trestných činov v oblasti informačných technológií.
  • Distribúcia alebo vyhľadávanie dokumentov, ktoré majú autorské práva.

Temná strana

Napriek takejto pomerne mierovej interpretácií tohto konceptu, ale rokujeme spolu s “temným internetom”. Je to o ňom, že užívatelia sa tak často snažia učiť. Tí, ktorí nie sú oboznámení s týmto konceptom, si to predstavujú ako niečo nezákonného a zakázaného.

Je v tomto segmente skrytých sietí sa vyskytujú najdôležitejšie zločiny: vraždy, obchodovania s drogami, pornografie atď. Tu nájdete internetové obchody so zbraňami, drogami, falošnými dokumentmi. A čo je najdôležitejšie, to všetko je nedotknuteľné. To znamená, že žiadny štát nie je schopný kontrolovať tieto činnosti.

Ak hovoríme jednoduché slová, ruská darknet alebo iné sú segmentom hlbokého internetu. To je reprezentované non-indexovanými stránkami, ktoré nemôžu byť naskenované, a nie je možné ich nájsť prostredníctvom jedného moderného prehliadača.

Súčasná situácia

Stalo sa už najnovšie inovácie orgánov Ruska a Ukrajiny nútia mnoho užívateľov sa dozvedieť o VPN, Tor, IP2P, proxy. To všetko pomáha obísť blokovaniu rôznych zdrojov a sociálnych sietí. Nesmieme však zabudnúť, že podobné nástroje významne znižujú rýchlosť práce s webovými uzlami, čo nakoniec zanecháva negatívny dojem.

S “tmavým internetom” sa to stalo ešte ťažšie. Stalo sa tak, že pre anonymitu a bezpečnosť musí človek urobiť veľa. A prehliadka nebezpečných miest samotná má vlastné atmosféru.

Štruktúra

Pre tých, ktorí sa stále cítia zle, je ľahšie ukázať celú štruktúru modernej siete. Takže hore je obvyklý internet. Tu a sociálne siete a jednoduché zdroje pre prácu, predaj a nákup všetkého zákonného. To je všetko, čo je obvyklý užívateľ počítača.

Ďalším krokom (umiestneným nižšie) je “hlboký internet”. Pre neho už potrebujete získať proxy. Môžete nájsť fóra hackerov, rôznych uzamknutých stránok a ďalší obsah, ktorý celkom nepatrí do právneho rámca.

Ďalej stojí za zmienku o vysokej škole US Darcnet. “Dark Internet” je k dispozícii len vďaka špeciálnemu servisu typu TOR. Všetko je tu úplne zlé a nelegálne. Môžete pozorovať obchod s drogami, predávať zbrane, dokumenty a dokonca aj ľudí. Tu môžete poslať dôležité a tajné súbory alebo zakázané knihy.

Ak si myslíte, že Darket je dno moderných sietí, potom sa mýlite. Ďalej je tu “uzavretý internet”. Hovorí o ňom málo ľudí, ale jeho stopy sa opakovane potvrdili. Hoci pre mnoho ľudí je jej existencia pochybnosť. Dostanete sa tu naozaj len uzavretými systémami. Existujú správy o vládnych osobách, tajných experimentoch, opuch a kontakt s vrahom.

No, ani to nie je všetko. Tam je koncept “Mariana Internet”. Samozrejme, že môže byť založený na povestiach. Ale dym bez ohňa sa nestane, a preto môže byť v našej štruktúre tiež spomenutý. Hovorí sa, že tu sú uložené všetky tajné znalosti. Možno aj korešpondencia s mimozemšťanmi.

Prechod

Tak, ako ísť do Darket, samozrejme, nie každý vie – áno, a málo až niekoľko sekúnd. Zbrane a drogy sú potrebné. Existuje mnoho spôsobov, ako to urobiť, môže byť opísaný aj na “lucmore”. Najčastejšie a najjednoduchšie možnosťou je inštalácia prehliadača Tor. Iba tento program môže otvoriť stránky, ktoré končia “.ONION”. Preto sa niekedy nazýva prehliadač “cibule” (“onion” – do slovenčiny sa prekladá ako “cibuľa”).

Okamžite musíte pochopiť, že vyhľadávače vám nepomôžu nájsť nič. Stojí za to požadovať od Google, aby našiel online drogérie. K tomu je lepšie použiť špeciálny horák alebo fass vyhľadávač. Existuje aj analóg o legálnom google, ktorý sa nazýva gramami.

Ale aj také programy, s najväčšou pravdepodobnosťou nemôže nájsť zaujímavé informácie, aspoň málo. Zvyčajne je všetko uložené na fórach, kde je potrebná registrácia. Niekedy potrebujete testovať alebo obetovať Bitcoin.

Pre zjednodušené vyhľadávanie v Darknet je veľký počet adresárov. Ale pracujú všetky nechutné. Časť nezadáva odkazy, časť má bitové adresy. Môžete tu nájsť potrebné dáta.

Anonymita

Napriek skutočnosti, že väčšina spolieha na absolútnu anonymitu Darka, v skutočnosti, všetko nie je tak cool. Dokonca aj najmodernejší hackeri už našli špeciálne služby. Napríklad v roku 2013, Erica Marquez, ktorá sa stala zakladateľom miesta s detskou pornografiou. V rovnakom roku, Ross Ulbrich, tvorca populárnej online drogérie. Hoci jeho zatknutie je pomerne náhodné a hlúpe.

Jednoduchí užívatelia tiež narazili na útoky niektorých spy kódov, ktoré ľahko vypočítali IP adresu a zaslali potrebné služby. Dokonca aj teraz môžete naraziť na nejaký problém.

Prosperita

Zvyčajne všetky zdroje, ktoré boli zakázané na povrchu, zostúpili do “hlbokého internetu”. Tak tu je to stále aktívne. Intímne fotografie druhej polovice tu boli vyplnené, čo poukazuje na odkaz na stránku v sociálnych sieťach.

Rusko – hovoriace fóra aj naďalej diskutovali nelegálne druhy príjmov: vydieranie, podvody. Okamžite “živá” psychika a prostitútky. Diskusie vedú k absurdným záverom. Niekto potrebuje zásobovať zbraňami, aby prežil v Zombie Apokalypse, niekto nakupuje vstupenky do iných planét.

Okrem vyššie uvedeného je tu tiež plameňomet, nový pas alebo vodičský preukaz, získanie falošných účtov alebo kúpiť zlatý ingot. Existujú informácie, otroci a ľudské orgány sa tu predávajú, ale nie je možné nájsť také dáta.

Ruský segment

Darknet stránok v ruštine je skutočne veľa. Okrem toho, okrem nejakého nelegálneho obchodovania, môžete nájsť fóra, kde sú anarchisti stále zachovaní neonacistami. Okamžité hromadné stránky pre novinárov a politickú opozíciu, kde sa pokojne vymieňajú horúce informácie.

Okrem toho existujú zaujímavé knižnice hudby a kníh. Môžete sa pokúsiť nájsť tie knihy, ktoré ste nemohli kúpiť v obchodoch. Okamžite môžete jazdiť v katalógu a stiahnuť svoj obľúbený produkt zdarma.

Financie

Už viete, aký to sakramentsky náročné. Mnoho je spojených s touto sieťou Bitcoin. Niet divu. Faktom je, že v Darknet je hlavnou menou. Iba to môže zaplatiť všetky nákupy. CryptoCurrency zaviedla Bitcoiny od okamihu, keď sa práve objavili. Ak ho chcete použiť, môžete zaregistrovať špeciálnu peňaženku.

Záver

Všeobecne, ak nepotrebujete nič z “tmavého internetu”, nie je tu čo robiť. Samozrejme je možné nájsť, ako nájsť Darknet pre všeobecný rozvoj. Bezcieľne štúdium tejto siete je pomerne nudné. Musíte pochopiť, aké služby hľadať, je lepšie poznať určité stránky. Ako už bolo spomenuté, všetky veľmi dôležité a tajné materiály nie sú nájdené ani skvelými hackermi. Obvyklý užívateľ je po všetkom poškodený.

V opačnom prípade, na prvý pohľad, očarujúci Darknet. Tu, ako by všetko bolo povolené a možné. A na druhej strane: No, kto potrebuje vodičský preukaz vo Veľkej Británii? To všetko pre obyčajného používateľa vyzerá ako hýčkanie.

(Zdroj: ides.cz)

Reklamy

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *