Micro camera zabudovaná v GSM telefóne z VF vysielačom

Loading

Táto kamera je vmontovaná do nefunkčného GSM telefónu. Položte ju jednoducho na stôl a nik nezbadá že ho práve monitorujete, má schopnosť zvukového aj obrazového prenosu.Kamera je umiestnená tak, aby priamo sledovala osoby pred telefónom. ( To jest pri anténe. Klasické GSM telefóny majú kameru na plochom mieste krytu, jej poloha preto bráni sledovaniu osôb.) Táto technológia bola vyvinutá len pre skryté sledovanie osôb.

 

Z kamerou zaobchádzajte starostlivo, aby Vám splnila vaše očakávania.

Najmenšia kamera na svete ktorá sa zmestila do GSM telefónu. Farebný obraz a zvuk je prenášaný na vzdialenosť cca 20-50m. Súčasťou je aj nabíjací akumulátor na GSM telefón. Signál je prijímaný pomocou digitálneho VF prijímača ktorý sa môže napojiť na TV, prípadne na nahrávacie zariadenia.

Všetko čo potrebujete na prevádzku je súčasťou balenia a nie je treba nič dokupovať.

Ku kamere je vhodne pre záznam AUDIA a VIDEO signálu pripojiť „prenosné video“ na našom trhu AJ-VR9400 – PVRH140 ( záznam do 4 hodín ), ktoré máme taktiež v ponuke. Poprípade klasické dostupné video PANASONIC NV-HV61EP-K v „EP“ režime je schopné zaznamenať až 12 hod. na kazetu E240, cenová relácia 5600,-Sk. Ešte lepšie riešenie je zakúpenie DVD rekordéra Panasonic DMR-EH 55… kde môžete zaznamenať až 284 hodín záznamu v super kvalite. Takto získavate profi sledovacie zariadenie, ktorého neprekoná na našom trhu nič. ( Doporučujeme záznam naprogramovať v dĺžke 5 hodín a 1 minúta pauza a opäť 6 hodín a 1 pauza a tak ďalej… kvôli lepšiemu prehľadu záznamu a jeho ďalšieho spracovania. )

Všetko môžete mať vo vrecku alebo v kufríku a nik nezbadá že práve niečo natáčate.

 

Na príjem je možné použiť aj prenosný LCD Monitor AJ-800M a špionážny prijímač v jednom, kde môžete sledovať a počúvať všetko dianie z kamery.

Je to jednoducho špionážna bezdrôtová kamera v GSM telefóne, ktorá má objektív v tele GSM telefónu na neviditeľnom mieste. Telefon je jednoducho položeny na stole a sleduje, prenáša VF a audio signál mimo miestnosť. Kamera prenáša aj zvuk. Obraz z kamery sa dá veľmi jednoducho sledovať na televíznom prijímači, prípadne nahrávať na videorekordér. Súčasťou dodávky je aj prijímač, AC/DC adaptéry, jeden prepojovací AV kábel .

Oznam:

Tento produkt je navrhnutý pre právne informačné centrály a súkromných detektívov Ak niekto používa tento produkt pre nezákonné účely, bude podliehať trestu podľa miestnych zákonov.

Reklamy

Popis:

Najmenšia kamera pre tvorbu obrazu.

Bezdrôtová jednotka pripojitelná na DVR alebo VCR v pásme 1,2GHz alebo 2,4GHz.

Vhodný pre vyšetrovanie, alebo dozor.

Jednoducho montovateľná konštrukcia.

1a Snímkovacia kamera z AV výstupom.

2a Prijímač z AV výstupom.

3a Vysielač GSM z VF výstupom – vo vysielači sa nachádza taktiež dobíjatelný akumulátor. Na jeho nabíjanie slúži druhý priložený napájaci adaptér. (9V_600mA)

Pozor na správne zapojenie konektorov. V prípade samostatného nabíjania akumulátora, môže byt zariadenie aj vypnuté…

Samostatne GSM kamera s VF vysielačom je schopná na plné nabité batérie pracovať zhruba 2 až 4 hodín.

Reklamy
Reklamy

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *