Liečba svetlom t.j. prístrojom značky Biolampa Zepter Bioptron Compact III, Biostimul, Medilight, Medolight-lampa

Loading

Zdravá bunka má polarizované telesá a lipidné tyčinky, ktoré preberajú efencialne funkcie membrány bunky Nezdravá bunka s neorganizovanou polarizáciou, pôsobením polarizovaného svetla sa usporiada, reorganizuje a získava prirodzenú schopnosť regenerácie a uzdravovania.
{googleads right} 
Výskumy dokázali, že umelý zdroj polarizovaného svetla má na organizmus biostimulačný (stimuláciou pokožky a slizníc – zvýšené delenie buniek, produkcia bielkovín), protizápalový (rozšírením krvných ciev zvýšenie aktivity buniek podieľajúcich sa na likvidácii zápalu) a protibolestivý efekt (dráždením nervových receptorov – znižovanie citlivosti nervových vlákien).
Špeciálne ? Upravené svetlo
tak cez štruktúru buniek v pokožke harmonizuje metabolické procesy, posilňuje imunitný systém, stimuluje regeneračné a liečivé procesy celého organizmu. Navyše vďaka vyšším vlnovým dĺžkam (480 3400 nm) neobsahuje UV žiarenie, ktoré je nebezpečnou zložkou slnečných lúčov.

Vlnová dĺžka 480 – 3400 nm.
Stupeň polarizácie 95% (590 – 1550 nm).
Energia svetla za minútu v priem. 2.4 J/cm.

 

 

 

Polarizované svetlo patentované švajčiarskou spoločnosťou a certifikované Európskou úniou úspešne pomáha už dlhé roky na viacerých klinikách v oblasti zdravotníctva a kozmetiky. 

(redakcia – patentovaný je len názov, nie technológia ktorá je fyzikálnym  princípom, skoro každých okuliarov )

Fakty: Ľudia za takú vec vedia vyhodiť nekresťanské peniaze. Viem keď boli, tak človek dá na kadečo. Nechcem Vám odporúčať, aby ste si zakúpili LED-ku v obchode z elektro a svietili na seba koľko chcete, ale bude to mať presne taký istý efekt ako tieto zázračné svetlá.

Červenú LED 625 nm si môžete zakúpiť v cene 3,-€. Možnosť kúpiť aj infra led, svetlo, ktoré ešte aj hreje.

Jeden čitateľ sa nás opýtal, aký je rozdiel medzi jeho svetlom, ktoré má 626 nm a polarizáciou 99%. Naša odpoveď je, že rozdiel je úplne nepatrný.

 

 

No ak máte záujem reálne ušetriť, je fakt lepšie si zakúpiť horské slnko, či svietil len červenou žiarovkou na telo. Účinky budú zhodné !

 

 

 

Napr. Bioptron Compact III v plastovom tele obsahuje:


Modul časovej elektroniky, ktorý vydáva zvukový signál každé 2 minúty a z vypínačom, ktorý rozpína napájanie 12V k halogénovému svetlu. Impulzný zdroj je napájaný trvale. Jedná sa o impulzný menič napätia z 230V na 12V, ktorý sa najčastejšie pokazí.

Reklamy

Zariadenie obsahuje takzvanú čiernu banku v ktorej sa nachádza jedna halogénová žiarovka – klasická (Halogénová žiarovka 12 V 20 W G4 t.j. 41900 SP OSRAM 41900SP Lamp) , 5ks tenkých skiel ktoré sú poukladané na sebe a tým vytvárajú efekt nepriameho zrkadla (menia polarizáciu) a ochranné sklíčko. Asi najzaujímavejšie je externé farebné sklíčko, ktoré biele svetlo zafarbí na požadované napr. žlté (tie sa dajú meniť).

Ak to zhrnieme stačí vám klasická lampa, ktorá nesvieti priamo, aby Vám neolepila a jedno farebné sklíčko. Tí čo veria na zázraky, odporúčam, aby si zakúpili len farebné sklíčka a tie používali na vaše halogénové svetlá. Efekt bude rovnaký.

Najčastejšie poruchy sa vyskytujú v impulznom zdroji, ten stačí vyhodiť a halogénovú žiarovku napájať z externého adaptéra a za opravu ušetríte 200-€. Taktiež vyhorenie žiarovky, nie je problém, sú bežne dostupné na trhu.

Výrobcovia ešte popisujú, že červené svetlo ide do najväčšej hĺbky 4,5 cm a aktivuje bunku. Ostatné farby majú omnoho menší prienik.

Najnovšie výrobky majú: 99% polarizáciu a životnosť 90 000 hod.

Zvýšenú intenzitu (účinnosť) o 20%

Niektorí výrobcovia ešte regulujú frekvenciu impulzného zdroja a tým šetria halogénovú lampu a uvádzajú, že rôzne frekvencie svetla pôsobia na naše telo ináč. No možno to upokojí Vaše oči, ak sa svetlo nekmitá v 50Hz ako v zásuvke. No ak sa halogénové vlákno raz rozohreje, tak kmitočtom viete regulovať iba ak životnosť vlákna v žiarovke. Nič viac.

Porovnajte vzájomné parametre bioláamp a potom aj ceny. Každá značka má svoju cenu, aj keď robí to iste. Názor si urobí každý sám. A inak názov Bioptron je iba názov registrovanej ochrannej známky, takže nie je žiadny rozdiel medzi biolampou a bioptronovou lampou, obe pracujú na rovnakom princípe.

 

ČERVENÁ farba svetla biolampy – preniká najhlbšie do pokožky a tkaniva – až za hranicu 4,5 cm /ochorenia a problémy svalov, kĺbov, šliach, väzov,…/

MODRÁ farba svetla biolampy – preniká plytšie /pomáha aktivovať imunitný systém, akné, bercový vred, diabetické gangrény, hojenie rán, jaziev, preležaniny, spáleniny,…/

Reklamy

ŽLTÁ farba svetla biolampy – preniká najplytšie do pokožky – /kožné choroby, ekzémy, psoriáza, popáleniny, kútiky, čistenie pokožkových pigmentov, …/

Osobne nemám skúsenosti s biolampou, ale po získavaní informácii som si kúpu rozmyslel. Dočítal som sa o jej veľmi dobrých výsledkoch tohto “zázraku”. Vraj sú to vyhodené peniaze za nič. Niektorí majitelia ľutovali túto kúpu a tvrdili, že lacnejšie by ich vyšla obyčajná červená žiarovka. Takže, každý sa musí rozhodnúť sám, či do biolampy chce investovať.

 

Ja som mal biolampu (Zepter) iba požičanú, veľmi mi síce nepomohla (išlo o boľavé koleno), ale tých pár týždňov čo som ju používal, som sa zaoberal zbieraním informácií a vlastnými úvahami či je to len humbug a zarábanie na hlúposti iných, alebo to ozaj má poznateľný terapeutický účinok.

Treba si uvedomiť, že liečebný účinok už má aj samotný placebo efekt, kto hlboko verí liečebnej metóde, tomu to môže ozaj pomôcť. Ako človek, ktorý sa profesionálne zaoberá vedecko-technickou problematikou som sa však na biolampu pokúsil pozrieť viac objektívne.

Biolampa je založená na pozitívnom účinku polarizovaného svetla na živé ľudské tkanivá. A keďže som sa neuspokojil s informáciami typu bla-bla a chválami predajcov.

Išiel som cestou vedy a hľadal seriózne medicínske publikácia, založené na testovaní biolampy v serióznych podmienkach s primeranou štatistikou a kontrolnou skupinou. A našiel som odborné články, ktoré ozaj potvrdzovali zrýchlené hojenie rán a jaziev, teda najmä tých povrchových, kde svetlo biolampy priamo pôsobilo na poškodené tkanivo. Pôsobením biolampy sa urýchlila epitelizácie a granulácie tkanív, čo sú atribúty hojenia rany.
Tuším to skúmali u krýs – išlo o hojenie rán po vytrhnutých zdravých zuboch. Takže by som biolampu apriory nezavrhoval. Technicky – biolampa je veľmi jednoduché zariadenie, ktoré obsahuje halogénovú žiarovku a polarizačné zrkadlo (Brewsterove zrkadlo). Nejaký ten časovač a pipátko navyše. Z tohto hľadiska je biolampa značne predražená. Ale to už je princíp predajcov typu Zepter. Predávajú síce kvalitný výrobok, avšak za cenu mnohonásobne prevyšujúcu výrobné náklady. No aj tu tak trochu funguje placebo efekt – keď už raz za nejaký liečebný prostriedok vynaložíte veľa peňazí, bol by v tom čert aby to nepomáhalo – no nie?

 

Ak si niekto pomýli infračervenú lampu s Bioptronom, tak je jasné, že účinok je nulový. Prikladám na ilustráciu zopár svojich vlastných fotiek. Úspešnosť liečby, resp. hojenia je na snímkach dosť jasná :-). Nie je to žiadna fotomontáž, sú to moje fotky, ktoré som fotil v zrkadle. Okrem hojenia rán, dekubitov akné je ešte množstvo ďalších diagnóz na ktoré sa polarizované svetlo aplikuje. To by bolo ale na dlho. Netreba zatracovať, treba vyskúšať a pochopiteľne v liečbe zotrvať, lebo zázraky na počkanie sa nedejú. Všetko chce svoj čas. Ak niečo vzniká roky či mesiace, nemôžeme si myslieť, že za dni či minúty sa to vylieči. Takže trpezlivosť, pravidelnosť a dobrú vôlu. Ak by niekto potreboval o tých indikáciách viac info, môžem napísať.

 

No, fotky sú fajn a ja úprimne gratulujem k úspešnej liečbe. Z hľadiska objektívnosti je tu však jeden faktor – ono by sa to asi zahojilo aj bez biolampy, takže samotné fotky nie sú flagrantným dôkazom, že k zhojeniu, resp. k rýchlejšiemu zahojeniu prispela práve biolampa.

Preto sa v medicínskom výskume vedci snažia o objektívne posudzovanie liečiv, prostriedkov, procedúr. To sa na jednom človeku nedá – kvôli štatistike treba veľkú skupinu ľudí, ktorí liečbu berú a veľkú kontrolnú skupinu ľudí, ktorí ju neberú a na ďalšiu objektivizáciu treba potlačiť placebo efekt a to sa robí tzv. slepým testom (pacient nevie, či užíva liek alebo iba placebo, lekár to vie) alebo ešte lepšie dvojitým slepým testom – ani pacient ani lekár nevie, či poskytnuté liečivo je liek alebo placebo, je to len číslované a dodatočne to vyhodnocuje ktosi tretí… No, ale ako som spomínal v inom príspevku, u biolampy bol pozitívny účinok na hojenie rán preukázaný aj vedeckými metódami. No nie je to všeliek na hocičo…

Placebo (z latinského placer – páčiť sa) je neúčinná látka, ktorá je upravená do rovnakej formy ako liek (rovnaký vzhľad, rovnaká chuť). Analogicky sa dá použiť aj pre pojem placebo. Ďalšie terapeutický postup (napríklad terapeutický prístroj alebo forma psychoterapie), u ktorého sa nepredpokladá, že tým bol terapeutický vplyv vyšší než len nešpecifický psychoterapeutický vplyv liečenia.

 

Placebo je ako používané kontrolná vzorka pri testovaní liekov účinnosťou terapeutických prístrojov. Ak sa počas testovania preukáže, že účinnosť placeba je rovnaká ako účinok testovaného lieku, je zlepšenie stavu po použití testovaného postupu iba výsledkom sugescie. Takýto výsledok testovania sa interpretuje tak, že testovaný terapeutický postup nie je účinný.

S placebom súvisí tzv. Efekt placebo. Ide o to, že dokonca aj placebo zvyčajne vykazuje istý pozitívny vplyv na pacientov zdravotný stav. Jeho podstata spočíva v psychológii pacienta.

 

Vysvetľuje sa jednak autosugesciou pacienta (pacient sa o sebe domnieva, že je účinne liečený a že sa má jeho zdravotný stav zlepšiť. Toto samo o sebe očakávanie sa u neho premietne v potlačovaní negatívnych zmien, zveličovanie tých pozitívnych, čo vyústi do pocitu zlepšenia), jednak tým, že už samo vedomie, že je o neho najlepšie odborne postarané, pacienta upokojí a môže to spôsobiť zlepšenie zdravotného stavu, pretože upokojenie zlepšenie psychického stavu má samozrejme istú odozvu aj vo fyziológii organizmu.

 

Placebo efekt pôsobí na všetkých ľudí. Miera účinku placeba sa od sebe však môže individuálne líšiť. Účinnosť placeba sa líši u jednotlivých typov ochorenia. Napríklad depresie, bolesť reagujú na placebo pomerne silno, rakovina je obvykle ovplyvnená len minimálne, na placebo však môžu reagovať dobre niektoré sprievodné javy nádorového ochorenia alebo jeho terapii.

Placebo efekt je základným faktorom, ktorý je spolu s hojivou silou prírody zodpovedný za prípadný liečebný účinok prostriedkov alternatívnej medicíny, ktoré nemajú vlastne špecifickú účinnosť. Placebo efekt sa samozrejme uplatňuje aj pri použití prostriedkov vedeckej medicíny, ktoré však majú navyše svoje špecifické látkové, alebo fyzikálne pôsobenie. Účinnosť placebo efektu je však obmedzená. Objavuje sa len asi u tretiny až polovice osôb, u tzv. “Placebo reaktorov”, jeho mohutnosť závisí od veľkosti vírusu, dôvery. Druhým negatívom je to, že časom, väčšinou po 3 týždňoch už, efekt placebo odznieva. Konečne efekt placebo ovplyvňuje predovšetkým psychiku, len čiastočne telesný stav.

Prostriedky alternatívnej medicíny sú preto účinky len u niektorých osôb, prevažne u psychických ťažkostí alebo u chorôb psychosomatických, ale u väčšiny ostatných chorôb, kde je nutná príčinná, etiologické liečba, má efekt placebo len pomocný význam. Placebo efekt možno porovnať s mechanizmom pôsobenia mnohých iných metód, ktoré sú zamerané na ovplyvnenie vedomie chorého. Patri k nim Entry. sugescie, hypnózy, relaxačné metódy, metóda zvaná “pozitívna ZDRAVIA”, pivo i všetky spôsoby liečenia vierou.

 

Sám odporúčam kupovať najlacnejšie Biolampy do ceny 50,-€ kde sú cca 20,-€ výrobne náklady a ostatok ide do vrecká obchodníkov a u veľkých súm sa už jedná o veľké prepracované organizácie obchodníkov, ktorí Vás presvedčia aj o nemožnom. Kutil si lampu postaví aj sám a účinnosť bude zhodná.

Článok sponzorovala spoločnosť korupcia.sk – ktorá pomáha riešiť aktuálne problémy na tému korupcia vôkol nás.

 

 

A čo píšu predajcovia ???

Posledné lekárske štúdie zistili, čím viac farieb a pestrejšiu color-terapiu má užívateľ k dispozícii, tým má lepšie možnosti maximálne zvýšiť účinnosť liečby polarizovaným svetlom !!!

Kvalitný a rýchly záručný a hlavne pozáručný servis je u nás samozrejmosťou !
Sme prvým a najväčším predajcom a aj dovozcom tejto značky BIOlampy na Slovensku.
Skúsenosti našich zákazníkov s BIOlampou EIFA hovoria za nás. Stačí ak kliknite na link na konci tohto textu a dostanete sa na naše malé fórum s názvom ,,kniha návštev,, Tu nájdete skutočné a reálne postrehy-skúsenosti s našim najlepším a najpredávanejším produktom celej web stránky. http://www.esogroup1.com/kniha-navstev/

Produkt BIOlampa EIFA máme vo vlastnom sklade, okamžite k odoslaniu.

PREČO KÚPIŤ BIOLAMPU PRÁVE U NÁS ?
Pretože Vám ponúkame nielen kvalitnú BIOlampu s bohatým príslušenstvom a skvelou
cenou, prvotriedny záručný ale aj hlavne pozáručný servis !!!

Pretože patríme k tým obchodným firmám, ktoré sa o svojich zákazníkov zaujímajú aj ďalej, nielen vtedy keď im chcú niečo ponúknuť-predať.

Presnejšie povedané, naši zákazníci nás určite zaujímajú aj dávno potom, ako si náš produkt zakúpia a následne užívajú. Ak sa náhodou vyskytne akýkoľvek problém, sme a budeme tu vždy pre Vás. To je hlavné kritérium, ktoré nás odlišuje od konkurencie.

{googleads right}

Vaše názory a hodnotenia, pozitívne skúsenosti s nami, kvalitný servis našich produktov a zákaznícka podpora, sú pre nás kľúčové a nesmierne dôležité témy.
Jednoducho vaša spokojnosť je pre nás absolútna priorita.

BIOlampa ako takmer nenahraditeľný pomocník, ktorý určite vyrieši nemalé množstvo vašich zdravotných problémov.

BIOlampa EIFA ponúka pacientom i profesionálnym zdravotníckym pracovníkom spôsob liečenia, ktorý má nezastupiteľné miesto v dostupných liečebných postupoch a prináša úľavu od bolestí a ťažkostí.
BIOlampa a liečba polarizovaným svetlom pozn.až 7 polarizačných filtorov je považovaná za dôležitý prvok v systéme komplexnej liečby.
Vývoj a výskum tejto liečebnej technológie má bohatú tradíciu a vďaka medzinárodným vedeckým poznatkom a výzkumu na poli fototerapie máte aj Vy možnosť zlepšiť kvalitu svojho zdravia a života.
Sme plne presvedčený , že naša polarizačná liečebná BIOlampa prinesie veľa úžitku vám ,Vašim blízkym a ľuďom ktorých máte radi.

{googleads right}

Produkt BIOlampa je ten, ktorý by určite nemal chýbať v žiadnej domácnosti.

Svetelná terapia BIOlampou má jedinečnú schopnosť prirodzene aktivovať samoliečebný potenciál ľudského organizmu.

Liečebné svetlo biolampy má schopnosť cieleného prieniku do hlbších štruktúr tkanív až do 7 cm, preto nepôsobí len ako zdroj povrchového tepla.
Svetelná energia pri prieniku do tkaniva vyvoláva veľmi významné fotochemické zmeny.

SVETLO ZNAMENÁ ŽIVOT Ľudský organizmus premieňa svetlo na elektrochemickú energiu, ktorá aktivuje reťazec biochemických reakcií vo vnútri buniek, čím podporuje metabolizmus a posiľňuje imunitu.

BIOLAMPA A BIOLOGICKÝ ÚČINOK POLARIZOVANÉHO SVETLA

Veľkým úspechom medicíny posledných rokov je využívanie účinkov polarizovaného svetla, ktoré je princípom účinku svetelnej terapie.Tento jav sa preto môže využiť aj pri liečbe BIOlampou,ktorej medicínske pôsobenie s vlnovou dĺžkou 480 – 3 500 nm priaznivo ovplyvňuje biologické pochody v ľudskom organizme.

Stupeň polarizácie je 95 %. Polarizácia vyjadruje pohyb svetla v paralelných, súbežných rovinách. Polarizované svetlo pôsobí iba na choré, prípadne neaktívne bunky. Je nízkoenergetické a inkoherentné teda mimofázové,čo v praxi znamená ,že vlny dosahujú svoj vrchol a preto intenzita nekolíše.
Liečebná oblasť tela vystavená stabilnej intenzite pri aplikácii nižšieho stupňa energie. Ďalej pozitívnym spôsobom stimuluje rozličné biologické procesy v organizme. Harmonizuje metabolické procesy, pôsobí biostimulačne tým, že ovplyvňuje imunitný systém, má regeneračný účinok a na tomto princípe priaznivo pôsobí na celý organizmus.

Používať ho môžu všetci ľudia bez rozdielu veku.

Svetlo Polarizačnej liečebnej BIOlampy je stabilné.Špecifická hustota energie svetla Polarizačnej liečebnej Biolampy je 45mW / cm2 pri vzdialenosti 10 cm.
Teplota pokožky sa pri aplikácii z 5 cm zvýši maximálne o 1-3 st.C a zabespečí liečebnú teplotu cca 37 st.C.Teplota povrchu pokožky je 33-34 st.C a teda nehrozí jej prehriatie.Pri aplikácii sa vyvolá biostimulačný efekt.Dochádza k fotomodulácii krvi,kedy sa optimalizuje imunitná reakcia našej krvi a biopozitívny účinok zo svetla preneseného do krvi prechádza do celého tela.
Svetlo Polarizačnej liečebnej BIOlampy neobsahuje žiadne nebezpečenstvo pre ľudské oko alebo kožu.

Tech. princíp fungovania Biolampy:

Systém obsahuje optickú trubicu,ktorú tvorí svetelný zdroj, Brewsterove zrkadlo a fotofiltre.Polarizované svetlo vytvorené odrazom v zrkadle osciluje v paralelných rovinách a dosahuje minimálne 98% polarizáciu.

Terapeutické využitie polarizovaného svetla BIOlampy si našlo uplatnenie v ordináciách mnohých lekárov a na klinických pracoviskách. Je odporúčané, ako úplne bezpečné aj pre individuálne použitie.

Na ilustráciu okamžitého účinku možno využiť rýchle ovplyvnenie bolesti, zrýchlené hojenie poúrazovej rany, zrýchlenie hojenia tvárového oparu, zápalových afekcií kože a podkožia.Táto skúsenosť potvrdzuje možnosť širokého využitia účinkov polarizovaného svetla BIOlampy aj pri zdĺhavých, chronických, tiež závažných ochoreniach. Vyžaduje sa disciplína a pravidelnosť v aplikácií liečebnej procedúry.

Ako pôsobí polarizované svetlo Biolampy na imunitný systém?

Polarizované svetlo Biolampy aktivuje obranný systém organizmu, čím je prospešný celému organizmu. Pôsobí priamo na membránu tkanivových buniek, vrátane bielych krviniek, ktoré sú rozhodujúcimi činiteľmi pri obrannej reakcii nášho imunitného systému. Aktivované touto špeciálnou formou svetla sa poškodené bunky obnovujú, aby zostali kompletne funkčnými. Lineárne polarizované svetlo Biolampy teda posilňuje imunitný systém cestou regenerácie buniek. Po aplikácií polarizovaného svetla Biolampy sa zvyšuje delenie buniek, čo je možné preukázať pri urýchlení hojenia zapálených kožných afekcií.
Okrem toho sa pôsobením polarizovaného svetla Biolampy normalizujú aj metabolické procesy v bunkách. To, že svetlo skutočne pôsobí fotomodifikačne, bolo dokázané vedeckými prácami z renomovaných odborných pracovísk potvrdzujúcimi rýchle zmeny cirkulujúcej krvi človeka pri použití Biolampy. Zvýšila sa nasýtenosť krvi kyslíkom, znížila sa rýchlosť sedimentácie červených krviniek. Predpokladá sa aj zmena štruktúry bielej krvinky pôsobením aplikácie polarizovaného svetla Biolampou , tým aj zmena funkcie. Dochádza k výraznému zvyšovaniu obrannej aktivity a tvorbe baktericídnej bielkoviny, čo umožňuje ovplyvniť imunitný systém.

Ako pôsobí polarizované svetlo Biolampy pri ochoreniach kože?

{googleads right}

V praxi môžeme účinok polarizovaného svetla využívať už od novorodeneckého veku. Svetlo skutočne pôsobí na krv v povrchových vrstvách pokožky, kde je vysoká hustota krvných vlásočníc a pôsobením svetla urýchľuje napr aj liečbu novorodeneckej žltačky. Citlivá koža novorodenca a dojčaťa je terénom pre ovplyvnenie urýchlenia hojenia rôznych kožných prejavov, kožných defektov, vyparenín, odierok, ale i alergických prejavov na koži. V predškolskom a školskom veku sú časté drobné oderky na koži vznikajúcich rôznymi poraneniami pri hre. Po očistení rany je vhodná skorá aplikácia polarizovaného svetla Biolampou. Nielen urýchľuje hojenie rany, ale i pre zmiernenie bolesti.

Tiež vrodené, geneticky podmienené kožné ochorenia, napríklad lupienka /psoriáza/, epidermolýza /veľkoplošné olupovanie kože/, možno preliečovať Biolampou.

Jednoznačné liečebné účinky pozorujeme pri liečbe oparov /herpesov/, zápalových kožných prejavov, .t.j. kožných infekcií vznikajúcich pôsobením baktérií, vírusov, kvasiniek. Kožné alergické ochorenia, najčastejšie vrodená kožná precitlivelosť /atopia, alergodermia/, neurodermatitída a v dospievajúcom veku zapálená uhrovitosť kože /akné/ sú vďačným terénom pre viditeľný úspech lokálnej liečby polarizovaným svetlom.
Popáleniny sú terénom pre veľmi účinné liečebné ovplyvnenie hojenia pôsobením Biolampy. Účinky nesprávneho slnenia a následné popáleniny kože zmierni liečba Biolampou.

Ako pôsobí Biolampa a polarizované svetlo na pohybový aparát?

V dojčenskom veku sa stretávame s príznakmi detskej mozgovej obrny, ktoré vyžaduje intenzívnu rehabilitačnú liečbu. Použitie aplikácie Biolampy výrazne urýchľuje vývoj psychomotoriky. Stavy po kostných zlomeninách, po úrazoch končatín, pri zápalových ochoreniach veľkých i malých kĺbov, vyvolaných baktériami a vírusmi, pri vrodených anomáliách využívame stimulačné a liečebné účinky polarizovaného svetla.

V súčasnosti je novým fenoménom porúch pohybového aparátu dlhotrvajúce “vysedávanie” pri počítačoch, či už pri vzdelávaní, ale i pri počítačových hrách. Dôsledkom je bolestivosť krčnej, prípadne hrudnej chrbtice. Pomocnú ruku podáva Biolampa resp.aplikácia svetelnej terapie vo všetkých vekových katergoriách.

BIOLAMPA ÚČINNÁ ZBRAŇ PROTI CHRÍPKE ALEBO

ako pôsobí polarizované svetlo pri ochoreniach dýchacích ciest?

Patria k najčastejším dôvodom pre návštevu ambulancie napr. detského lekára alebo všeobecných,obvodných lekárov . Využitím účinkov polarizovaného svetla môžeme priebeh ochorenia zmierniť, urýchliť ústup symptomatológie a súčasne stimulovať imunitný systém. Jednoznačný vplyv tejto podpornej terapie môžeme potvrdiť pri ovplyvnení kašľa ako hlavného a najčastejšieho príznaku v ambulancii praktického lekára , pri diagnóze zápalu horných ciest dýchacích, ako sú zápal hrdla, hltana, hrtana /akútna laryngitída/, zápalu prínosových dutín, nosa, zápalu nosovej a krčných mandlí. Je možné tiež ovplyvnenie ochorení dolných dýchacích ciest, pri zápaloch priedušiek, ale tiež pri zápaloch stredného ucha, pri ochoreniach sliznice dutiny ústnej, pri prerezávaní zubov, pri bolesti zubov spôsobených zubným kazom.

V súčasnosti stúpa výskyt ochorení dýchacích ciest, ktoré vznikajú pôsobením alergénov zo stravy, zo znečisteného životného prostredia, z nadmerného používania alergizujúcich látok. K týmto ochoreniam patrí senná nádcha a astma. Biolampa resp.svetelná terapia posilňuje imunitu i v tomto prípade, súčasne zmierňuje príznaky sťaženého dýchania.

Ako pôsobí Biolampa a polarizované svetlo pri liečení rán a obnove tkanín?

Poúrazové rany, preležaniny, otvorený vred predkolenia, pooperačné jazvy sú citlivým terénom pre urýchlenie lokálnej liečby svetlom. Taktiež častou indikáciou pre použitie Biolampy a svetelnej terapie je liečenie bolesti v reumatológii, v športovej medicíne umožňuje nielen liečbu, ale i zrýchlenie rekonvalescencie pohybového aparátu. Vynikajúca doplnková liečba pomliaždenín, odrenín, vyvrtnutí, tiež regenerácii svalov, kĺbov, tkanív.

{googleads right}

Biolampa spôsob liečby

Ideálne je použiť Biolampu ktorá mimochodom vyhovuje veľkosťou všetkým vekovým kategóriam. Liečba je individuálna, možno využiť nami ponúkaný návod, v komplikovanejších prípadoch je potrebné a nevyhnutné konzultovať lekára .
Taktiež doba trvania je prísne individuálna. Účinok liečby polarizovaným svetlom je často krát veľmi priekazný. Mnohokrát len niekoľko použití Biolampy, ukáže výsledok aplikácie svetelnej terapie.

ZDRAVIE PRE KAŽDÉHO

Používanie systému svetelnej terapie je už dnes rozšírené na viacerých slovenských klinikách, v rôznych špecializovaných zdravotníckych a kozmetických zariadeniach, ale čoraz častejšie sa môžete stretnúť a využiť blahodárne účinky Biolampy aj u praktických lekárov. Jednoducho, ak vás trápi nejaký problém, konzultovať s vašim lekárom ho môžete popri osvecovaní postihnutého miesta.V terapii Biolampou sa odporúča pokračovať ešte aj po uzavretí rany,jeden až dva týždne. pre zosilnenie ošetrovanéj oblasti.

BIOlampa je ideálny rodinný zdravotnícky prístroj a lekár zároveň, nakoľko je určený pre všetky generácie, aj pre bábätká.

 

Reklamy

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *