G0blin Jailbreak bude k dispozícii v Beta pre 64-bitové zariadenia

Loading

Je zrejmé, že Jailbreak iOS urobil svoju prácu bezchybne od okamihu, keď Ian Beer uviedol na trh hlavnú verziu Jailbreak iOS 11.x. Z tohto bodu sme videli niekoľko zariadení na Jailbreak a teraz sa objavilo ďalšie zariadenie – G0blin


Ak máte možnosť prístupu k zariadeniu, ktoré je vhodné na prevádzku iOS 10 a ktoré nie je staršie ako iPhone 5s (pravdepodobne s čipom A7 od spoločnosti Apple), potom môžete vyskúšať aj s útek z väzenia.

Toto je potrebné vedieť
V každom prípade by ste mali mať na pamäti niekoľko vecí. Najdôležitejšie je, že ide o verziu beta, čo znamená, že existuje možnosť, že veci nebudú fungovať bezchybne od prvého momentu, preto by bolo dobré počkať na ďalšie verzie beta. Prvá beta verzia má problémy s Touch ID v App Store. Ak si chcete kúpiť aplikácie z App Store, môžete to prehodnotiť, pretože to môže chvíľu trvať.

Ďalej je to semi-odviazaný útek z väzenia, čo znamená, že musíte do zariadenia iPhone načítať súbor IPA pomocou nástroja Cydia Impactor. Keď to urobíte, stlačte tlačidlo „Dôverovať“, pokiaľ ide o jeho inštaláciu z Nastavení a po niekoľkých ďalších pokynoch by ste mali byť pripravení.

{googleads right}

Znamená to tiež, že váš modul zariadenia stratí stav Jailbreak po siedmich dňoch, keď skončí platnosť označeného certifikátu. To znamená, že musíte skúšať Jailbreak znova a znova. Okrem toho, ak váš modul zariadenia stratí kontrolu alebo sa reštartuje, musíte tento postup vykonať ešte raz. Toto nie je úplne záťaž v prípade, že ste opatrní so svojím modulom zariadenia. Napriek tomu si toto nezabudnite preštudovať pred rozhodnutím o Jailbreak telefónu.

Zdroj: technobezz.com

Reklamy

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *